The Game

Håller just nu på att bokstavligen talat plöja igenom en bok skriven av Neil Strauss. Hemligt innehåll, ledtråd - inriktar sig på killar. Väldigt intressant läsning. Ja jag vet att jag är tjej, men man kan läsa den ändå. Se det som en självbiografi.

Har fått lite feedback på gårdagens inlägg, men som jag även nämnde så är inte alla killar dessa typer. Hursomhelst så är det tre typer som jag väldigt ofta kommit i kontakt med. Så tag det lugnt, alla killar är inte likadana. Vill även tillägga att mina beskrivningar är ett montage av flera olika killar, alltså inte en enda kille som står för varje profil.

Peace

Olika "approches to sex"

Har på sistone upptäckt hur olika killars "approaches to sex" kan vara. Fast jag verkar stöta på tre stycken typer gång på gång, TFO, Needy och Praktikern.

TFO, Technical Freeze Out, som jag kallar det är en sån kille som ringer, messar, ja allt för att få ens uppmärksamhet först. Sen börjar han att berätta stillsamt att han är sugen på sex och lägger snyggt fram att det är just dig han vill ha det med. Om du säger ja direkt, då är det inga problem, då är det klart. Men om man velar, ex inte kan ta sig till honom eller har något viktigt att göra, då propsar han på att man ska komma och försäkrar om att det inte ska vara något problem för dig ändå. Då går du med på det och bokar om dina planer, allt är frid och fröjd tills ögonblicket innan du ska verkställa allt, då kommer det, TFO - han kommer med den snabba kommentaren att han inte kan, är trött, inte sugen, mm. Kvittar vilken tid på dygnet eller hur lång tid innan han sagt sig vara sugen, det händer med en stor säkerhetsmarginal. Slår aldrig fel, någon som ser sambandet mellan en TFO och alla tjejer som teasar killar titt som tätt? Du märker inte om en kille är TFO förrän efter första sexet, och kom ihåg att en TFO är en sån du vill ha sex med igen!, han är alltså din hemliga sexgud.

Needy är killen som desperat hör av sig varje gång han vill ha sex, en sån kille som du haft som engångsligg men som aldrig riktigt fattade det. Han kommer med dåliga förfrågningar som hjälp med skolarbeten, jobb och dylikt bara för att få dig närmre inpå. När du sedan väl hjälpt honom så lovar han att återbetala dig precis hur du vill, sex är så klart hans undertydda mening av detta, och har även stora förväntningar på att detta ska indrivas snarast. Jag tror inte att jag är den första i världshistorien som till slut av sympati faktiskt har sex med killen och trott att han efter det ska ge upp, men som att ge sin hand åt ett lejon - aptiten ökar, och du kan säkerligen ge dig på att minst resten av din arm är i farozonen - så kommer han vilja ha mer, och nu även förvänta sig mer av dig eftersom du hade sex med honom igen. Då måste han ju ha varit bra, eller? Han erbjuder sig att komma och hämta dig, köra dig till och från ställen, samt sovplats. Killen går från Needy till Extra Needy, och du kan vara säker på att dubbelt så många skolarbeten kommer nu att behövas hjälp med.

Praktikern är den du alltid kan lita på att han kommer leverera. Det behöver inte alltid vara bra men säger han att det ska hända, så händer det. Detta är typen som messar när han är sugen och förväntar sig inget, säger du nej så tjatar han inte och säger du ja så är saken klar. Inget extramys eller långa konversationer krävs, bara en liten isbrytare, sex och sen kan du gå hem igen. Praktiskt, eller hur? Praktikern är ofta någon du haft ett förhållande eller liknande med innan, han vet vad du gillar och kräver inte något extra från dig.

Då är frågan hur dessa skiljer sig så..?
 
Mitt svar på detta är: Det är killar, en komplex sammansättning av hormoner som jag för länge sedan slutat att försöka förstå mig på. Blanda in känslor om du vill i analysen men en kille fungerar helt enkelt inte som en tjej, så det är ganska stor chans att du inte får rätt ändå.

.....

Jag blir så arg på alla dessa människor som verkligen försöker få en avundsjuk eller svartsjuk. Vad är meningen med att locka fram den sidan hos nån annan? Jag bryr mig inte om vad dom tjänar, vilka människor dom umgås med eller vem som har sex med vem, det är bara materialistiskt i slutändan. Det är någon man kan förlora när man minst anar det. Jag blir inte avundsjuk eller svartsjuk av detta, jag blir irriterad över att människor inte lägger sin energi på bättre saker, så grattis ni fick en reaktion, en så pass stor reaktion att den nämndes här. Hoppas ni är nöjda med er själva.

Tillbaka till det vanliga bloggandet då ja. 18 år nu, men inte fullt utnyttjat. Blivit "krogrunda" i Malmö under helgen och nästa är det samma sak som gäller. Favoriten är så klart fortfarande B&B, men vidga sina vyer måste man ju ^^ KB och dansa på fredag kanske? =) Snart är både Eddie och Jesper hemma och då ökar så klart förutsättningarna för en härlig Malmöhelg, har speciellt varit lite tomt utan Jesper. Tänk att ens helger bygger så mycket på vem man umgås med, vilken tur att jag har Carro då alltså ;) Eftersom jag fyllt år så har jag fått presenter xD Blev många hårda paket iår, och några tunna. Vad sägs om en ny digitalkamera, Sony T200-R, med fodral och minneskort, rödvinsglas, vitvinsglas, ölglas och snapsglas från Kosta Boda Line, kaffemuggar designade av Filippa K, pengar, pengar, pengar, presentkort, kläder och smycken.

Helgen har varit riktigt trevlig kan man säga, men vissa saker är alltid sämre än andra. Igårkväll var verkligen en hemsk kväll, ångest över att skolan skulle börja igen blandat med en rejäl sömnbrist. Nära på att göra ett rejält misstag, men tiden räddar mig alltid i sista sekund. Jag förlitar mig på ödet.Carro och jag på B&B

Lars Winnerbäck ger mig nostalgi

Fru Hjärter Dam står stel och sjunken ner i dyn
och hon väntar på ett stjärnfall i skyn
Inte för att hon vill önska sig nånting
Nej, hon önskar ingenting
Men hon vill se att det som glittrar mest ska falla

Imorgon

Ja imorgon smäller det xD 18 år! =D Som jag längtat..  Snart är det över.. Vad ska jag då se fram emot?
B&B på fredag med Carro =) Och sen ut och dansa på lördag ^^ Blir nog en häääärlig helg.. Fast först måste jag ta tag i uppskrivingen som jag har imorgon, och fysikprovet på torsdag.. Wish me luck =P

Sjuhelvetes helg och lite därtill..

Ja en riktigt fullspäckad helg blev det, med lite tråkiga incidenter men ännu fler trevliga =)

Fredagen började riktigt bra faktiskt, körskola, shopping med Carro och sen försup till Idol. Därefter börjades förfestandet på Harry's för att sedan kunna dra vidare till Étage. Dock blev jag utkastad från Harry's efter en timma eftersom Matilda fick för sig att avslöja mig för vakterna, och då fick 17-åringen inte stanna kvar. Surt.. Men men, vad ska man göra? Så då irrade man runt lite på Lilla Torg, hittade ett par holländare att fördriva tiden med och även mottaga frierier ;9  För att sedan hoppa på bussen till Lorensborg och gå på puben där tillsammans med Carro, Emme, Kress och Mange =P Här kom jag in utan lögner om min ålder, och vi sjöng karaoke och snackade tills stället stängde vid ett på natten. Kvällen slut då? Nää då!, KB nästa där Jesper, Malle, Matilda (en annan Matilda då ja) och Linn vänta. Eftersom jag redan hade flyt med leget så behövde jag ännu en gång inte visa det xD Och så fick jag dansa som jag velat hela kvällen. Natten sluta på Popeye Grill med en kebabrulle innan sista bussen gick hem 03.55    Gladde mig i efterhand när jag fick veta att Matilda och de andra jag varit på Harry's med inte kom in på Étage, eftersom det bara var jag som stått uppskriven på VIP-listan ^^

Lördagen var något bättre om jag får säga det själv =P Startade upp långsamt med lite pluggande och tevetittande. Övergick snart till att dansa lite eftersom jag glömt mina träningskläder hemma hos mamma, så det var inte riktigt möjligt att ta en joggingtur på Bulltofta.. =/   Meningen att vi skulle ut på puben även denna kväll, så förfesta hemma hos Jesper och opererade ut glasskärvor som satt sig i mina skor under nattens dansande på KB. Plöstligt fick Jespers mamma för sig att hon och en vännina skulle ut och dansa, så de glada ungdomarna blev plötsligt barnvakter till Jespers småsyskon. Termen barnvakter betydde dock att utnämna en som skulle hålla koll på barnen och resten kunde fortsätta att supa i uterummet ;) Blev en riktigt trevlig kväll med en massa snack och avslutades med en Rammstein-konsert på DVD. Gick hem när klockan var sådär halv fyra eftersom jag kunde sova bättre i min säng än sittandes i soffan med huvudet vilandes på Viktors axel, eller?

Söndagen blev något mer seg med plugg, teve och slöande framför datorn. Msn är min bästa kompis när verkligheten kommer i bakvattnet och visst är det skönt att slippa mänsklig kontakt lite då och då.. Fast åkte hem till mamma på kvällen med syster och Peter, som skulle käka middag med oss. Tror aldrig att min säng varit så skön som när jag gick och la mig på kvällen.

Igår var det heldag ute på Flyinge. Startade upp med årets sista morgonstalltjänst och sen första hästkunskapslektionen i trean. Luncha såklart på Flyinge Restaurang & Café, snacka om att jag kommer att ha käkat mig fet där innan läsåret är slut! Sååå himla god mat alltså! Vilken annan skola serverar pesto och tomatbakad fläskfilé med chilipotatis i örtsky och nybakat bröd? Inte konstigt att man är så kräsen när vi sen lunchar på Vipan. Ja iallafall, efter lunchen var det håla fram tills tappskoexamen så jag läste på all info om just hovvård som finns i Hästhållning i praktiken, för att sedan få reda på att vi inte skulle ha något teoretiskt prov förrän om länge ^^ Endast det praktiska denna dagen alltså, men nu hade jag ju fått en massa nya kunskaper ;P Ja själva examen gick bra =) Blev klart godkänd och nu kan jag med säkerhet kunna slå på en tappsko på mina egna framtida hästar oxå ^^

Och så kommer vi till idag, tisdag. 8 dagar kvar till 18-årsdagen, snacka om att jag biter på naglarna nu!! Mina fina naglar som börjat växa igen =(     Life's a bitch helt enkelt.  Så, idag var det en sån "få tillbaka prov"-dag. Fick tillbaka politikprov del 1 och 2, samt matte D.. Blev VG, MVG och VG. På politiken blev jag nöjd, hade inte väntat mig mer än så, men matten blev jag faktiskt besviken på mig själv. Hade lätt kunnat få MVG om jag inte gjort slarvfel, och därför saknade jag två G-poäng som hade kunnat ge mig ett MVG. Annars är ju 6 fel av 27 ganska bra för att inte ha lagt ned så stor vikt vid matten. Borde nog sluta att supa bort mina hjärnceller och återbli det MVG-barnet jag var förr. Omöjligt eller? =P   Sen har det bara varit körskola, plugg och datan resten av dagen. Borde skaffa mig ett liv under vardagarna och inte skjuta upp det till helgerna ^^

RSS 2.0