La Dolce Vita

Och så sitter man här dagarna efter jul och inser att man inte gett bloggen den minsta tanke.

Det var ju firande för fyra födelsedagsgrisar på lucia, och det kunde man kalla en fest. Maskerad med Hollywoodtema och alla som kom hade den kvällen ett alter ego. Där var Lara Croft, Dita von Teese, Miss Moneypenny, Sandy, Dr Evil, gangsters, Dolly Parton och många många fler. Lite pics på folk här nedan =) Alla bilder finns självklart på Facebook.


Miss Moneypenny och Sandy à la Grease


Moneypenny, Elizabeth Swann, Lara Croft och Dita von Teese


Dolly Parton


Dr Evil och Phoenix


Sonny, Hancock och Ennis del Mar

Kan säga att den kändes riktigt lyckad och jag vill verkligen köra något liknande snart igen. Fast minus ett astmaanfall och ambulansbesök. Det är lite läskigt hur man kan känna hur tiden stannar upp och samtidigt så verkar alla ens problem så små och obetydliga. Att se in i ögonen på den man älskar och då inse hur mycket den betyder för en och att man vill spendera resten utav sitt liv med den.


Sedan kom julen ganska fort och innan jag hann uppfatta det så hade julafton kommit. I min familj firar man då både på lillejulafton och själva julafton, så dubbelt upp med julmat och paket. I år var det pappas jul så fick fira med mamma på lillan och passa på att även fira med pojkvännen eftersom hans pappa jobbade. Julmys med mammas sida av släkten och efter att ha jobbat öppning på restaurangen så var man rätt sliten när det närmade sig midnatt. Men inte ville man somna förrän man hört "God natt älskling, och du, god jul". Och så kom julafton med morgonjulklapp och sedan den långa väntan till julfirandets början och Kalle Ankas jul. I pappas familj är det julklappsöppning som gäller efter Kalle, ja har man två små kusiner så är det bäst om man vill ha någorlunda ro under kvällens gång. Fast denna gången hade det nog kvittat, Filippa fick nämligen en Hanna Montana-gitarr med mick och så var det konsert för hela slanten. Men inte störde det mig inte, nä för min julklapp hade gjort mig så pass glad att det var omöjligt.

Jag fick en bil.

..

Och så tittar man in för ett inlägg då ja. Kan inte precis kalla mig en aktiv bloggare. Och då kan man ju undra hur man kan gå med på att starta upp en till. Finns bara en benämning för det; utlovad långsam och utdragen bloggdöd.Det är onsdag, lill-lördag, och tre dagar kvar till årets händelse - min födelsedagsfest, som jag delar med Lolli, Jonathan och Joel. It's nice =) Blir en hektiskt helg med tre födelsedagsfiranden och en tenta. Sen uppstart med träningen igen.

Dags att fortsätta med mitt liv

BeautifulJag är en hopplös skofanatiker

Some people are full of it

Tror att jag vaknade upp på fel sida idag. Sån dag när ingenting blir rätt och jag är pissed off på människor för saker som dom gjort för evigheter sen. Sen gick det vidare till att bli arg på vänners vänner för orättvisa behandlingar.

Tror att jag behöver söka hjälp för dolda aggressioner =P

Nä, men det finns nog något i själva hela grejen med att dagen blir efter hur man vaknade. Vilket förklarar varför jag segar som fan eftersom jag snoozar femtio gånger om innan jag går upp varje morgon. Dags att ta tag i skolan igen, efter ett par underbart härlliga dagar så får man gå tillbaka till allvaret. Attans att jag måste läsa i 7 år till!

Min egen poesi

Ibland glömmer jag bort att andas
ibland glömmer jag bort att leva
ibland glömmer jag bort min rätt att existera

Ibland minns jag inte mitt namn
ibland minns jag inte mitt sanna jag
ibland minns jag inte kärleken jag äger

Ibland ser jag livet från ovan
ibland ser jag människor på nya sätt
ibland ser jag alla misstag jag gör

Ibland inser jag att ingen är felfri
ibland inser jag hur världen hänger ihop
ibland inser jag värdet utav äkta vänskap

Ibland slås jag av hur lyckligt lottad jag är

RSS 2.0