Let's go ouut tonight

What's the time?
Well it's gotta be close to midnight
My body's talking to me
It says, "Time for danger"
It says "I wanna commit a crime
Wanna be the cause of a fight
Wanna put on a tight skirt and flirt
With a stranger"
I've had a knack from way back
At breaking the rules once I learn the games
Get up - life's too quick
I know someplace sick
Where this chick'll dance in the flames
We don't need any money
I always get in for free
You can get in too
If you get in with me


Sitter just nu och småplanerar helgens utgångar och kommer på mig själv att vara helt hypad och njuta av det likt ett barn i väntandet inför julafton. Egentligen räcker inte ekonomin till, men skit samma! Jag ska få komma ut i nattvimmlet och träffa nya människor, dansa tills fötterna värker så extremt att jag inte kan ta ett enda steg till i mina guldskor, och sen känslan efteråt när man är på väg hem - det lugnet som kommer över en och som spolar bort allt man har i huvudet, då lever jag verkligen i nuet.

When I get a wink from the doorman
Do you know how lucky you'll be?
That you're on line with the feline of Avenue B

Let's go out tonight
I have to go out tonight
You wanna prowl
Be my night owl?
Well take my hand we're gonna howl
Out tonight


Jag har bestämt mig för att ge skolan en sista chans, att kämpa för högsta betyg i mina resterande kurser. Det är ju faktiskt inte så långt kvar. Ska på utbildningsmässan i Köpenhamn på lördag =) och då hoppas jag så klart att det blir lite mer info från KVL än vad jag redan har. Och sen har vi Model UN i New York nu i maj som fyra från klassen ska tas ut till. Visst vill man åka, men man ska inte hoppas för mycket. Jag har alltid min weekendtrip till Gbg med Carro ^^ och sen så klart resan till Gällivare med Lolli, där hon nu fått för sig att hon ska ha med mig upp på Dundret och åka skidor!! Minns mina helvetesdagar i slutet av min Idreresa, fast då var det snowboard som gällde. Aldrig mer! Människan har häst och släde som ett perfekt transportmedel i snö, där stannar jag och håller mig säker. Sara är en fegis ^^

Let's go out tonight
Have to go out tonight
You're sweet
Wanna hit the street?
Wanna wail at the moon like a cat in heat?
Just take me out tonight

Please take me out tonight
Don't forsake me - out tonight
I'll let you make me - out tonight
Tonight - tonight - tonight

Finns det ett liv efter döden?

"How do we describe our sudden and tragic loss? ? You were the most amazing individual "old soul" in a young man's body.

You so loved us, as we dearly loved you. As a close knit and very private family unit we have observed you so determined yet quietly travelling in your self-styled path in life, nothing would get in your way ? no mountain too tall, no river too wide.


You dreamed your dreams and lived them with passion and intelligent commitment. We have been privileged to accompany you on a ride through life that has simply been amazing and through it all, we have loved each other beyond imagination.


Your true legacy lives on in beautiful little Matilda, who will always remain in the greatest of care. Our hearts are broken . . . Dad and Ines, Mum and Roger, Kate and Nathan, Rori and Scarlett, Ashleigh, Olivia, Elana and Nadia."


I'm not the only one who have lost someone to the consequences of drugs

Ibland undrar jag hur själva universum går ihop, hur någon ung ska förlora sitt liv innan den ens upplevt allt det goda i det. Ännu mer ledsen blir jag sedan när jag inser att jag aldrig mer kommer att få träffa honom igen utan bara spela upp de stunder som lever kvar i mitt minne, och dessa försvinner bit för bit med tiden hur desperat jag än försöker att hålla fast vid dem. Jag saknar bilder, jag saknar ord, jag saknar rösten som aldrig mer kommer att få höras. Allt jag minns kan knytas till en liten sak, något som är värt mer än allt annat i hela min värld, men egentligen är den helt obetydlig. Jag har förträngt datumet av hans död, men jag minns tidpunkten, jag minns vad jag gjorde den dagen, men datumet har suddats ut. Jag förbannar min tekniska begränsning och att jag inte listade ut hur man sparar röstmeddelanden.

Samtidig undrar jag stilla - finns det ett liv efter döden?

Haha! xD Perez has a fucked up humor


Calling War On Scientology! Kinda Matrix, don't you think?


Cryin'

There was a time
When I was so brokenhearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned yeah
Cause me and them ways have parted
That kind of love was the killin' kind
Listen
All I want is someone I can't resist
I know all I need to know
by the way that I got kissed


Just nu sitter man i datasalen på Flyinge och fördriver sin lunch med facebook och youtube. Lite synd att drottningen inte lekte med de stora grabbarna igår, men det kommer fler tillfällen =) Denna helgen är verkligen ingen större partyhelg, middagar hos olika släktingar vilket tvingar en att vara trevlig även om man helst bara vill dra en filt över sig och sova bort hela kvällen.

Vilka vi än väljer att falla för så kommer vi att falla hårt och garantin att bli emottagna finns inte

Dagens Aerosmith låt, jag har fastnat i det träsket nu jaa ^^I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' cause I let you
Do wha you do - down on me

Cause what you got inside
Ain't where your love should stay
Yeah our love, sweet love, ain't love
Til you give your heart away

Time to try your wings

Idag är det dags för Lolli att prova sina vingar och flyga utan mig.. =( Haha, nästan lite melankolisk över det faktiskt! Jag vill oxå vara med.. Men men, istället ska man på middag med släkten och lägga sig tidigt så man är i form till sin helgapu på Flyinge, två dagar där man fryser häcken av sig i ett stall och sen utvärderar sitt arbete efteråt i form utav en apurapport som ska betygssättas och vara grund för ens slutgiltliga betyg i häst- och stallskötsel. Kul va? Som det så ofta citerats "Ja ä inte bitter". Inget längre inlägg, inte riktigt i skrivarzonen just nu.. Kanske senare =) Och så måste jag lägga upp videon till en av de bästa låtarna som finns!! xD


Love is Blind


"Du tänker väl inte sno kameran för jag orkar inte springa efter"

Your days you say they're way too long
And your nights you can't sleep at all, hold on
And you're not sure what you're looking for
But you don't want to no more
And you're not sure what you're waiting for
But you don't want to no more

But we all bleed the same way as you do
We all have the same things to go thru

Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it gets better than you know


En händelserik helg må jag säga, på både gott och ont.

Det hela började i fredes.. Lolli och jag tog en kort shoppingrunda efter skolan där nytt inför helgens utgångar införskaffades och därefter tog vi oss hem till Lejongården för att välja ut mina outfits. Väl klara med allt så väntar vi bara på att få skjuts in till Malmö. Riktigt tryckt stämning hemma mellan mamma och mig, gräl ligger i luften precis varje dag. Men men, hon kör oss hem till pappa och förmanar även att vi ska komma hem på natten och inte dricka alltför mkt. Vanligt mammatjafs alltså. Drar upp till pappa, steker plättar (så himla gott!, dock inte så förtjust i Lollis variant med florsocker tillsammans med sylten), käkar och gör oss sedan iordning. Tar bussen upp i stan runt tio och hamnar på B&B för en cider. Fullsmockat och utan roligt folk, så vi halsar drickan och drar vidare till Husman där vi ska möta upp med Julian och några till. Meningen var att vi skulle dra till KB för att dansa, men på Husman utlovade Julian att han skulle sjunga karaoke på Ice, och jag som väntat på att vi skulle dra dit för att sjunga blev eld och lågor.. Ja eller typ =P Så, Ice blev som sagt målet. Efter lång väntan på alla innan vi kunde lämna Husman tog vi bussen till Möllan och där spendera vi resten av kvällen (ja eller natten, med typ halva videdal sittandes utspritt på puben), och så mötte vi folk från Malmögänget - detta redan i dörröppningen =) Karaoken blev en succé, Julian, Natte, Max, Lolli och jag sjöng. Vi ägde stället med Against All Odds (Julian), Stand By Me (Natte & Max) och Faith (Lolli & jag). När det var stängningsdags fick vi skjuts hem av Robins mamma, att slippa bussen var skööööönt! xD Väl hemma var det lite datatid som skulle avvecklas och sedan sova så att man var lite utvilad till lördagens ridlektion.

Vid nio ringde klockan och då hade man fått sådär fyra timmars sömn, lagom för att klara ytterligare en dag i Malmö. Startade upp med en tur till stallet och dressyrlektion, tränade slutor, förvänd galopp växlat med rättvänd. Hemma igen vid fyra och då var det dags att börja pyssla inför kvällens utgång. Kusinen fyllde 18 år och jag och Carro skulle dit och gratta henne innan vi drog upp i stan. Vid sju ringde Carro på dörren och jag som hade tagit det lugnt höll på att raka mina ben (nä dom jag var inte jättehåriga =P), så hon fick så fint underhålla sig själv en liten stund. Startade sen upp med lite drinkar samtidigt som jag gjorde mig iordning - älska volume master, hata tiden det tar att få hela håret gjort. Vid nio kom pappa hem och skjutsade oss till kusinens "fest" där vi grundade rejält med alkohol (iaf jag) i samband med ölspelet. LOVE turkisk peppar!! Väl framme vid stadiet där överförfriskning var ett faktum, fick vi ta oss till bussen för att åka upp i stan. Väskan i ena handen, drickan i andra - festen kunde fortsätta. Inne på bussen träffar vi på en gammal låg- och mellanstadieklasskompis till mig, och även en som jag gått i samma kör som. Dock förväxlade jag honom lite med en annan och var bombsäker på att han även hållt på med simhopp =P Vilket inte stämde.. Glad över min nygamla bekanskap bjöd jag drickan laget runt, vilket i efterhand var ett väldigt smart drag för min egen del. Därefter erbjuder en kille sig att fota oss med min kamera efter att jag själv försökt detta, och han får svaret "Du tänker väl inte sno kameran för jag orkar inte springa efter". Mina vackra ord skrattas åt och han tar ett fint kort på oss. xD Uppe i stan var siktet B&B, men fullsatt som det var så drog vi vidare till BARcelona där Julian och Natte hade bas med några kompisar. Tack till Carro som lotsade mig fram på kullestensgatorna när mina egna ben inte klarade av klackarna ensamma. Framme på BARcelona upptäcker jag, till min stora glädje, att även här var det karaoke en lördagkväll ^^ Blev två låtar denna kväll - Summer of 69 och Paradise City - och helgens sångkvot var fylld. Vid halv två skulle Carro dra hem, så som gentlemannen jag föddes till följde jag henne till Gustav och drog sedan till Östervärn för att möta upp med de andra. Lyssnade på klassikers under natten, kollade på Las Vegas och lärde mig nästan att fascineras av WoW. Har dock en bit kvar innan dess.

Var hemma hos pappa igen vid elva igår förmiddag och då stod inte mycket rätt till. Ingen övningskörning, irritation över att jag inte sovit hemma och indragna pengar till körkortet. Ibland önskar man att ens föräldrar inte brytt sig så himla mycket - hemskt att säga, jag vet.


Carro & jag på bussen

Eftersom gårdagen inte var den bästa och jag nu har ett mer begränsat liv framöver (nedskärning på utgångar, inga spontana övernattningar, kontroll av var jag är, osv.) har jag bestämt mig för att sätta upp några mål för 2008, sådant som gör mig mer självständig och då mindre beroende av mina föräldrars goda tycke i allt.

* Ta mitt körkort snarast!
* Skaffa en egen bil (slipper vara beroende av att de ska skjutsa mig).
* Skaffa ett jobb som täcker alla mina utgifter, inklusive ridlektionerna.
* Hålla min egen rygg fri, alltså hålla iordning på mig själv så de inte kan klaga på något.
* Om ekonomin håller - Skaffa eget boende, ensam eller med vänner.

Don't stop looking you're one step closer
Don't stop searching it's not over, hold on

What are you looking for?
What are you waiting for?
Do you know what you're doing to me?
Go ahead, what are you waiting for?

Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it gets better than you know

Träna träna träna =)

Sedan jag kommit hem från skolan idag har jag åstadkommit 125 minuters träning - 20 min powerplate, 30 min motionscykling och 75 min aerobic striptease - alltså 2 timmar och 5 minuter. Att ta sin medicin och även få extra inskjutet av doktorn gör att energidepåerna ökar kraftigt =) Dock säger något mig att en trevlig träningsvärk kommer infinna sig.. Fast det finns inget bättre än vetskapen om att träningen gjort nytta. Dessutom har jag nog gjort av med tillräckligt mycket energi nu för att kunna sitta ner och göra mina läxor till imorgon, och kanske till och med lyckas somna i någorlunda tid för en gångs skull. Lolli fyller 19 idag xD Grattis gumman!!! ^^ I present fick hon en penna från skatteverket ;) hehe.. nääe, hon fick sin present av mig redan isomras eftersom jag hade svårt för att låta bli att ge henne den =P Firandet sker imorgon med utgång (ovanligt), fast Slagt byts ut mot KB =) Dansa, dansa, dansa natten lång.. Ja iaf kvällen, träningarna börjar igen på lördag så lite pigg får jag ändå vara - och nykter! Nä nu väntar satirtexten och matte D..

- Varför fejkar så många kvinnor sin orgasm?
- För att så många män fejkar förspelet.

Endast nedskrivet nonsens, även kallat ordbajs

Sitter just nu i skolan, har lyckats avverka en och en halv av två och en halv timmas väntetid tills körlektionen på Tuna börjar. Inte precis lönt att åka hem om liksom. Men till min stora "glädje" har ju tiden gått fort med hjälp av Antons skönsång på ryska i biblioteket - någon som lyckats få tyst på honom när han väl kommit igång?

87 skoldagar kvar till studenten! Sen får man ju se om det går bort dagar när det är SM i Göteborg med Carro ^^ Innebär även att det är 82 skoldagar kvar till balen =) Ja klänningen har jag som sagt redan, bara detaljerna som ska fixas. Sen "sommarlov" xD Gällivare med Lolli, bartenderkurs (om jag nu inte ska jobba), Falsterbo Horse Show och Sommarrock för att nämna några. Just nu behöver man verkligen fokusera på målet för att orka med. Kan säga att jag tröttnat något på min skola, min klass, lärarna, ja allt som har med skolan att göra.. Enda som lyser upp är den lilla gruppen som går under benämningen "hg-töserna", tacka gud för dem! Helgplaneringen nu fram till lovet är fira lolli och kusinen i helgen, och så börjar träningarna igen =) helgstalltjänst ute på Flyinge 26 & 27 jan (Projekt Skånegrabbarna är igång 25e, men får tyvärr missas..), utbildningsmässan i Köpenhamn 2 feb, Malmö Open 8-10 feb, var finns tiden för pluggandet?.. =/

Skrämmande lugn helg

Det är en fin linje mellan att starkt vilja och vara besatt. Ibland undrar jag om linjen ens finns, om inte dessa två egentligen är samma sak och att vi bara använder det ord som vi anser vara mest passande för situationen. Ett tag nu har jag varit besatt av tanken om det lyckliga och perfekta förhållandet med någon, någon som jag redan vet aldrig kommer att erbjuda mig det, men ändå har jag envist hållt fast i tanken och intalat mig att det endast varit något som jag vill. Den käre gamle one-itisen, den försvinner aldrig, eller är det så att jag bara inte låter den? Allt som glimmar är inte guld, och jag har fått lära mig detta den hårda vägen. Att separera fiktion från verklighet - något som jag fortfarande inte lärt mig, och elev i detta ämnet kommer jag alltid att vara.

Okej, let's get away from the deep stuff. Första fredagen hemma med familjen sen 18-årsdagen upplevdes denna helg. Riktigt skönt faktiskt, att bara sitta och göra absolut ingenting - förutom att sträckkolla på Gossip Girl, ny favoritserie här jaaaa! Under denna helgen har avsnitt 1-13 avklarats, 14-20 har ännu inte sänts i USA så jag får snällt vänta några dagar nu. Min kultiverade helg har även bestått av ett besök på John Bull i Lund, där karaoke (Build me up buttercup blev ett lyckat framträde) och ett gott sällskap höll lördagens ställningar =) Avslutades med shots hemma hos Kakan innan sista bussen hem till landet togs. Och så övningskörningen, träningen som inom en snar framtid ska ge mig mitt efterlängtade körkort - och tillfället att ta en Skånerunda med Lolli i mammas bil ^^ Gumman vi lär behöva rena rama Sibirieninspirerade klädseln så vi inte fryser ihjäl när vi kör nedcabbat ;) Otherwise, lugn helg, slängde in öppet hus hos grannen igår där vi firade hans 20-åriga födelsedag (som för övrigt inträffar imorgon), och idag var det en total slappedag med Gossip Girl, frukt, vatten och en Merci-kartong. Det har varit, i jämförelse med den senaste tidens bravader, en skrämmande lugn helg.

Long time no see

"Vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar på stjärnorna"

- Oscar Wilde

Var några dagar sen man skrev något av ringa värde här. Får fint skylla på att jag levt livet utanför bloggen istället. Har blivit Clarkkonsert, utgång, skolstart, för att nämna några. Det man mest längtar till nu är att Eva ska bli frisk så ridlektionerna kan starta igen. Sista terminen i gymnasiet har nu börjat, sista chansen att göra så bra ifrån sig som möjligt innan det ska sökas till högskolan. Allt ska in senast 15 mars, usch nu kommer redan oron över vad man ska göra om det inte blir som man tänkt. Funderar starkt på att ta upp journalistikbanan igen om det inte skulle gå vägen med veterinärstudierna, inte 100% utan mer ta lite fördjupande i ämnet medan jag försöker skaffa erfarenheter nog för att kunna söka in i kvot 2 i Köpenhamn istället. En annan idé är att faktiskt mönstra trots familjens ogillande och se om det finns någon chans att få ligga på Livgardet i Stockholm (som jag alltid velat). Då får dansen bytas ut mot någon mer effektiv träningsform, eller iaf kombineras med styrketräning, så man är i toppform. Ja eller typ.. =P

28 dagar till Malmö Open, både längtar dit och inte.. Skräckfylld spänning är nog hur man bäst kan beskriva det, men helgen kommer att spenderas med Carro, så då ska det inte vara några problem =)

"Jag kan motstå allt, utom frestelser"

- Oscar Wilde (igen)


Om vi inte

Jag har fastnat för dig
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann

Jag såg dig första gången på krogen
Känslan den jag fick var den känsla av att jag inte förstod den
Jag bara stod där och stirrade
Du var någonting som jag gillade
Jag tänkte för mig själv, hur kan man vara så vacker?
Hur kan man vara så fin?
Rörde mig på dansgolvet med sköna takter.
Kände mig seg, men din blick gav tillbaks energi
Vad är det som händer mellan oss när vi ser varann?
Någonting speciellt med dig gör att jag vill hålla din hand
du försvann in i folkmassan, så snabbt
det var någonting vi ville säga varann men fick inget sagt
utstrålning, vackra ögon och fint hår
fick mig att vilja gå fram och fråga hur du mår
utan att kan så kunde jag höra din röst, en undertröst

Jag har fastnat för dig
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann

Allting stannar upp när jag ser dig
Hjärtat bultar fort, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand, men nånting hindrar dig
Vem ska stoppa dina steg från att gå till mig
Men du förvirrat ler, det här är ingen lek
Jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig, åååååh
Om du inte känner mig nu
Så kommer du aldrigaldrigaldrig lära känna mig.. neej
Om du inte känner mig nu
Så kommer du aldrigaldrigaldrig lära känna mig.. neej.


Jag har fastnat för dig

Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann

Jag har fastnat för dig
Jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick
Om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann


Nyår, fiasko och kalla ben

So this is the new year.
And i don't feel any different.
The clanking of crystal
Explosions off in the distance.

So this is the new year
And I have no resolutions
For selfl assigned penance
For problems with easy solutions


Vi är tillbaka på ruta ett

Ska vi se här, något som gick fel under nyår? Eeerhm, jaa.. Började bra iaf =) Startade upp dagen på Nova Lund med syster och Lolli (dock en timma försent eftersom vissa är extrema tidsoptimister). Hittade kläder till Lolli - är helt stolt faktiskt!! - och sen smycken, smink och en klänning till mig (hade ju inte redan köpt en klänning till kvällen). Körde vår "rutinmässiga" fika på Espresso House, sen var det klart. Drog hem till mamsen och plocka ihop alla grejor jag skulle ha med mig till Malmö. Väl i bilen kommer jag på att jag glömt mina linser hemma(!), katastrof enligt mig. De följade tre timmarna ägnade jag åt att försöka ta mig hem så jag kunde hämta dem, cykla till Håkanstorp till ingen nytta. Fast jag fick ju en gratis träningsrunda på 10 km. Buss 6 var så pass sen att jag missade 172:an hem, så bara att acceptera att det skulle bli glasögonen ikväll. Fick dra ut frustrationen på att handla ingredienser till nyårsmiddagen som jag och Lolli skulle ha istället, tomatsoppan som tjatats flitigt om sen förra nyår ;) Cyklar hem, duschar o börjar göra mig iordning. Lolli kommer =) Vi lagar mat, väldigt intressant upplevelse må jag säga. Sen kommer Malle och Viktor som håller oss sällskap medan vi äter och till slut drar vi iväg till Limhamn där det ska festas! Framme vid 23, startar upp med dans och sup, välkomnar det nya året och lyckas nätt och jämnt nå 01 innan festen är stängd. Hata folk som stjäl! Dags att dra vidare till något annat då ja. Får napp och vårt humör höjs lite, dock sänks det en timma senare när vi på bussen får reda på att festen flyttats. Då känner man hur man kunnit slippa att stå och frysa benen av sig i väntan på bussen genom att direkt dra hem, men nääe det är ju nyår!, det ska festas!, men stå klart så hamnar man ju ändå på bussen hem i slutändan. Själva lusten att leta upp något annat var låg och Lolli som redan innan velat åka hem och sova var nu ännu mera inställd på detta. Så bussen hem blev det. Hemma körde vi nattamat och gjorde av med aggressioner genom skitsnack ^^ Måste bara lägga till en sak, när vi går mot bussen vid konserthuset möter vi ett par killar som hojtar "Madde!" till mig. Synd att jag inte såg vem dom var bara, eller rättare sagt kände igen dom. Numera är jag bekräftat välkänd som Madde i Malmö stad xP


Do not underestimate the power of the finger in your mouth - Carmen Electra

Aerobic striptease-eran börjar idag igen!
This is "Madde" signing out

So everybody put your best suit or dress on
Let's make believe that we are wealthy for just this once
Lighting firecrackers off on the front lawn
As thirty dialogues bleed into one

I wish the world was flat like the old days
Then i could travel just by folding a map
No more airplanes, or speedtrains, or freeways
There'd be no distance that can hold us back.

There'd be no distance that could hold us back

So this is the new year

RSS 2.0