Waiting

Idag är sista dagen jag får rida pållen innan han åker på bete, kommer sakna honom som fan faktiskt.. Intressant att man kan fästa sig så snabbt vid ett djur som inte är ens eget. Fast vet ju att Anna tycker om att jag rider honom, så när han kommer hem igen så fortsätter förhoppningsvis mina träningar på honom. Får bli en liten bild på oss här nedan då ja ^^ Lite framridning inför hoppning i Skabersjö slottspark (vilket förklarar att jag för en gångs skull har skyddsväst ;]) Haha, ni vet, riktiga män pillar inte på flickor som bär skyddsväst..

Hur ska jag klara mig utan ridningen i sommar?!

Egentligen hatar jag såna här meningslösa inlägg som berättar om min dag i tråkiga drag, men tänker tråka ut mig själv (och er) och göra det. =P Träffat söta lilla Frida (vilket händer alltför sällan nuförtiden) uppe i Malmö stad =) Käkat de berömda toastsen på Greekway och sedan shoppat loss på Butik Blå och H&M. Fyndade en vindjacka från Esprit, en kjol, två linnen och en pullover från H&M. Skulle vatt tre linnen men råka lämna kvar ett i omklädningsrummet, så får åka in och köpa det imorgon istället. Efter att man varit duktig och putsat alla husets fönster utifrån. Måste komma ihåg att köpa beefjerky till syster oxå, hon drömmer om dem sen vi var i USA förra sommaren, så det är en ganska bra början på hennes 23-årspresent. Nä, dags att sticka till stallet. Får skriva nått kreativt när jag kommer hem därifrån inatt.

-

There, there, baby
It's just a textbook stuff
It's in the ABC of growing up...


Man är trött men kan ändå inte sova.. I-landsproblem?
        Me like you,
            like alot,
                like love,
                    or something,
                        or more..

Snart måste jag ta tag i att fixa till designen på denna bloggen,
har ju fem dagar på mig innan jobb börjar igen..

Now, now, darling
Oh don't kill yourself
'Cause none of us were angels
And you know I love you, yeah

.


G

För mig är det en fin linje mellan att vilja ha någon för lustens skull och för bekräftelsens skull. Mitt förhållande med G balanserar på denna linje och har alltid gjort det. En gång var jag kär i honom, men inte nu längre. Ni vet en sån människa som får dig att totalt tappa andan varje gång du ser den, som får dig att le oavsett vilka ord den säger - så var han förr. På något sätt växte jag ifrån honom och lämnade honom kvar i ett förflutet, men varje gång vi är ensamma så tillbakavecklas jag till den där fjortonåriga flickan som så många gånger väntade på honom på trappen utanför skolcafeterian. Det kvittar vart jag än står i livet, han verkar alltid komma tillbaka in i det, men jag tvivlar på att han kommer finnas med i min framtid.

Med tiden har det blivit kortare och kortare, tills en dag - prematur ejakulation.
Vad ska man göra? Alla kan inte vara som B och hans likar ;)

Den berömda drömmen

Nu är midsommarafton slut, natten avverkad och midsommardagen påbörjad. Traditionen följdes (även om några av blommorna var från trädgården och vi klättrade över min grind nio gånger) och imorse vaknade jag upp med en Lolli sidan om mig och en hög tillplattade blommor i en plastpåse under min huvudkudde. Vi spekulerade igårkväll vem jag skulle drömma om, och för båda stod svaret klart, men icke. Jag drömde varken om G, B, S eller M. Faktum är att när jag vaknade upp var jag helt bombsäker på att jag inte drömt om någon alls och kände mig lite smått besviken, men det slog mig sedan - jag drömde om ingen mindre än Daniel Zetterman, haha, det ni! Jag behöver alltså inte charma in mig i familjen för att få Springfield Farm i min ägo, det är ödet.
Drömma går ju alltid? ;)

Midsommar

Ja inatt är det dags, plocka sju eller nio blommor, klättra över nio gärdesgårdar och sedan somna utan att yppa ett ord med blommorna placerade under huvudkudden. Om detta lyckas kommer jag i drömmen att få se den som är ämnad för mig. Tyvärr har vi inga gärdesgårdar här på landet (där det om något borde finnas några) och biten om att hålla tyst under tiden och sedan fram tills jag somnar blir tufft. Som sagt har jag ju inte fått träffa Drottningen sedan studenten, så att vara tyst i timmar i hennes sällskap blir riktigt riktigt svårt.. Men jag ska försöka, för traditionens (och nöjets) skull =)

Just nu är det ett äkta midsommarväder, jag kan från mitt skrivbord höra hur vinden sliter i träden och hur regnet slår mot mitt fönster. Storasyster ska ut med båten över helgen, hoppas vädret är bättre hos dom, så efter idag blir min destination Limhamn "på obestämd tid". Lite Guitar Hero, Shantaram, Friends with benefits och allmänt mys. Och jobb på måndag till onsdag. Från att ha blivit tilldelad 33 timmar denna månaden har det hittills schemalagts 67 st, en klar förbättring för lönekontot iaf. Fast sen får jag ju inte min första lön förrän i slutet utav juli, så pengarna kan inte brännas under Falsterbo, tyvärr.

Dags att börja göra mig iordning nu, Drottningen kommer vid fem och sen ska vi inta midsommarfirandet hos Andersson så som bara vi kan ^^

Lovely

Jaha, då sitter man vid datan när man egentligen borde sova =P Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in ett nytt lass tvätt så mina jobbekläder kan vara rena till imorrn (senare idag?). Haft stängning igen och sitter just nu med dagens fynd från kakskåpet framför mig, en numera halväten chokladmuffins. Man lär sig aldrig och har nu ont i magen, igen. Haha, tror att resten av kakorna som jag fick med mig hem får gå till resten utav familjen även om jag gissar på att det är Alex som kommer käka upp alla. Vi gjorde hål i hans öra igår (eller om man räknar att imorgon är senare idag, så blir det iförrgår), det tog lååång tid och jag var fan svimfärdig när det var klart. Förstår inte hur jag kan reagera så kraftigt på att köra igenom en nål genom nåns örsnibb när jag kan dissekera utan problem. Ajja, fint blev det =) Fast mamsen och Magnus blev inte så glada när dom fick veta, så tydligen ryker smycket när pågen kommer hem igen.

Imorgon (haha, ja, senare idag) kommer Lolli hem ! xD Man kan tro att jag saknat henne lite ;) Och midsommar är vår chans att bli fulla ihop ^^
Jag blandar drinkarna och hon sveper dem - en perfekt kombination!

Fields of Gold


Jag är så förälskad i denna låten. Jag vet inte varför men den gör mig lycklig samtidigt som jag blir melankolisk. Det är som att vakna upp på morgonen och se personen man älskar framför sig. Den sover och man vill inte väcka den för att riskera att byta friden som med lätthet fyller rummet, så att istället för att kunna överösa den med kärlek får man stillsamt ligga och beundra dess ansikte, kanske smeka bort en lock som trillat ner för dess ögon.

När jag hör den känner jag.. att jag vill bli kär

Breifing

Någon mer än jag som hatar när folk via msn länkar varje gång dom skrivit ett nytt blogginlägg? Jag menar, varför?! Om någon har en bra blogg så lär jag upptäcka det och sedan följa den utan att behöva bli påmind. Varför fiska efter läsare för varje inlägg? Skriver man inte för sin egen skull?

Nog klagat, dessutom är jag inte särskilt bra på det..

Idag har jag funderat över varför man går tillbaka till sina ex. Kanske en konstig dagsfundering, men det är ju så vanligt. På något sätt så måste det vara själva tryggheten i det man känner till sen innan, att man redan vet vad man har och därför inte "köper grisen i säcken". Fast om det är ett ex så måste det ha gått snett någonstans.. Med tiden glömmer man bort allt det som orsakade uppbrottet och man minns bara det positiva, så är vi alla, och vi minns inte allt negativt förrän vi är tillbaka i det igen. Men varför välja ett ex? Det är att gå baklänges istället för framåt. Jag förstår hur man hamnar i den sitsen mer än väl - jag har upplevt den flera gånger i olika former och det blir aldrig lättare.

Fan, min mage skriker efter mat och stör mitt skriveri. Borde lära mig att käka mer än en gång om dagen.

Shiet!

Seems like he's back with her, I'm screwed.

Jobba jobba jo-obba!

Jag vet inte varför, men jag älskar mitt jobb hittills! Sjukt nöjd med att jag klara min intervju så bra och fick tjänsten (1-0 till mig på arbetsmarknaden ^^). Sitter just nu och varvar ner efter kvällens stängning. Varje gång jag är där så träffar jag så mycket nytt folk och sen även folk från mina tidigare år här på landet, folk som jag aldrig trodde att jag skulle träffa efter högstadiets slut. Sedan kommer ju hela grejen med att killar försöker tvinga på mig deras nummer och boka dejter med mig. Bara idag har sju killar gett mig sitt nummer och ytterligare fem har tyckt att vi skulle ses efter jag slutat. Haha, vem vet, man kanske träffar drömprinsen i kassan en dag? Nä nu är det dags för mig att sova lite, kan inte sova bort halva söndan ju. Sjuukt onödigt isf! =P En sak till bara.. Juden ^^ Haha Ja, jag vet, dålig humor.

B

Och så var jag där igen.. Klackarna i vädret (bokstavligen talat denna gången), B’s okynnesfulla leende som triggade mig alltmer, vetskapen om att kunna bli upptäckta som blandades med den friska kvällsluften. Jag vet inte om det var alkoholen, upphetsningen eller vädret, men jag frös inte. Vi skötte det snyggt och det enda beviset som kunde avslöja vårt brutna avtal om att aldrig mer göra detta låg kvar på marken när vi myggbitna gick därifrån – hjärtformad brösttejp.

Jag gillar dessa äventyr, men vad jag inte kan släppa är att han inte förstod hur jag kan tycka att han ser bra ut. Enligt mig gör han det, visst han kanske inte är Brad Pitt men det kvittar för B har en personlighet som jag känner till och är inte PR-konstruerad för att bli älskad utav världens alla kvinnor. Om jag ska vara ärlig så hade jag nog kunnat bli kär i B om jag bara tillåtit mig, för jag minns att jag var lite småkär i honom när vi precis träffats. Han är en kille som man bara inte kan ogilla och som jag önskar all lycka. Tyvärr tror jag inte att han förstår hur pass speciell han är och nöjer sig därför med det som inte är värdigt honom. Han är pojkvänsmaterial, vad mer kan man önska sig?


RSS 2.0