Miss Körkort 2008

Ja som vanligt så har det varit inaktivt här, det verkar vara en evig trend. Blir inget längre inlägg nu heller eftersom jag snart ska köra till jobb (jepps, KÖRA, som i att man har körkort!!!). Som jag då precis avslöjade så har jag fått den där lappen som säger att jag är behörig att sitta i en bil och brumma runt utan en ÖVNINGSKÖR-skylt i ändan. Snacka om att det känns härligt. Och hur firade jag detta? Jo jag körde Lollis bil till Höör där jag sedan jobbade gratis på hennes jobb i 5 timmar. 31 landgångar senare åkte jag tåg tillbaka till Malmö. Ett riktigt firande ;) Fast jag tog igen det sen på kvällen genom att köra mammas lilla sportbil korsochtvärs. Tydligen ska man köra upp tre tankar när man tagit körkortet, ska vara en oskriven regel som jag aldrig hört talas om innan. Hittills är jag uppe i en kvarts tank.. I've got some work to do.

Hancock

Idag har jag sett Hancock två gånger. Egentligen var det inte meningen men satt i soffan medan mamma och Magnus kolla på den precis. Riktigt sevärd får jag säga och jag kan inte annat än att fångas utav kärlekshistorien som finns i den. Jag menar, hade jag klarat av att lämna någon jag älskar även om jag visste att jag skulle dö om vi var tillsammans? Tänk ett liv utan den man helst av allt vill spendera det med. Det är ingen riktigt liv, iaf inget fullt liv.

Play me all night long

Någon köpte Guitar Hero World Tour igår, och med någon menar jag såklart jag ^^ Fick fira med ett stopp på Espresso House, det är tur att man har en pojkvän med bil som ställer upp med att köra. Blev lite spelande innan jag skulle till frissan och fixa en ny look igen. Ja ny och ny, numera har jag fått min gamla hårfärg tillbaka. Typ. Efter tre timmar med färgande och hårinpackningar fick man trotsa snövädret för att ta sig iväg hem. Jonathans bil var tyvärr inte perfekt för jobbet så vi bytte med pappa och körde hans bil istället. Så hem om och fixa till oss, sedan in till Malmö igen för pokerkväll hos syrran. Även där blev det lite GHWT. Kan inte säga att jag var särskilt duktig på poker, men jag försökte iaf. Tror att Ps3 mer är mitt kall. Fast vi vet ju vad dom säger om tur i spel och kärlek, och jag tror att jag väljer kärlek framför spel.

Man kan säga att det blev sent igår, ja eller idag. Kom inte till ro förrän vid fyra och sedan ringde alarmet vid sex. Stackars Jonathan skulle upp och jobba. Hade allt lite dåligt samvete när han körde iväg och lät mig sova vidare. Hade varit mer rättvist om jag åkt med honom och tagit bussen hem från Södervärn. Nä nu har Little Nicky slutat och jag tror att det vankas kvällsmat inom kort. Vattnas i munnen bara jag tänker på mat. Mmmmm, mat och sen snacks. I wish!

Stjärnan min, den jag hade då

Satt inne på Facebook och kollade runt bland mina vänner innan idag, och så fick jag syn på bilder på en gammal vän. Det är konstigt för trots att det är snart två år sedan vi bröt nu så kände jag ett sting utav saknad. Hon var en sådan vän jag kunde berätta allt för och faktiskt en utav dem få som är anledningen till att jag är den jag är idag. Jag fick till och med stå emot viljan att skriva en liten rad till henne och kolla hur allt var nuförtiden. Men det fanns ju en anledning till att vår vänskap slutade och jag vet inte om hon fortfarande håller fast vid sitt ogillande för mig. Jag däremot slutade aldrig att tycka om henne, vår kontakt och den vänskap vi hade och som aldrig kommer att kunna ersättas utav någon annan. Det känns faktiskt lite tomt utan henne ibland, för hon var ju en stor del utav mitt liv, min stjärna, som jag höll ihop med i vått och torrt. Tills det en dag sprack och jag kommer aldrig få veta vad det var som jag gjorde så fel, eller hur jag kunnat reparera det. Jag struntade i min stolthet den gången och försökte ställa allt till rätta, men från och med den dagen har vi aldrig haft den minsta kontakt med varandra igen. Det är synd, för jag tror hon hade gillat livet jag lever idag och jag tror att hon hade passat riktigt bra in i det. För på ett sätt var det hon som skapade detta livet åt mig, det var hon som fick mig att se mitt sanna och vackra jag.

Bland snytpapper och racerbilar

Självklart skulle man inte komma undan förkylningen som cirkulerat i omgivningen nu ett bra tag. Fast det är inte konstigt eftersom man delat säng med en vrålförkyld man flera nätter i rad. Så nu sitter jag här lite småfebrig med en rinnande nästa och noll smaksinne. Bollar runt med lite ideér till Lollis och mitt nya projekt och tror att det snart ska lanseras. Fast inte här, nej, det får vara helt fristående.

Dags att återgå till mitt NfS (Need for Speed för de icke invigda), på fredag blir det dags för GH World Tour. Men tills dess ska jag lyckas ta mig runt några banor =) Ps3 äger, så är det bara!

Toodels


Morgondagens ena läxa

Benene


En varm sommerdag var molboerne kommet i en slem forlegenhed. De havde slået sig ned på en mark, solen skinnede, fuglene sang, og en stork fangede frøer i et vandhul i nærheden.

De havde sludret hyggeligt om de andre molboer i landsbyen, og sad i en rundkreds med benene indad. Men da de skulle rejse sig op igen, kunne de ikke hitte rede i deres ben. Så blev de siddende liså' stille i græsset, for de troede ikke, at de kunne rejse sig op, før enhver havde fundet sine egne ben.

Heldigvis kom der en mand forbi, som de kunne bede om hjælp. "Hvad er der i vejen?", spurgte han. "Vi kan ikke finde vores egne ben?" "Jamen dog, jamen dog!"

Først viste han hver mand hvilke ben, der var hans, og ville have ham til at trække dem til sig. - og rejse sig op. Men det gik ikke! Da det ikke nyttede noget, fandt han på noget andet. Han tog sin stok - og gav den første et ordentligt rap over benene.

Molboen skreg, fløj op .... og løftede prøvende først det ene og så det andet ben. Manden gav nu den næste molbo et rap, og den næste, og den næste.... Det kan nok være de kom op i en fart!!Vad har ni för nått att förbereda er med inför föreläsningarna?

...

Aaaah slappedag idag, typ.. Jag har då gjort min andra godkända uppskrivning idag (så går det om man segar med körningen) och firar till det med lite godis och My Super Ex-Girlfriend på C+ First.

Stay tuned

Ja uppdateringen ...

Den har inte varit den bästa här under helgen, jag försöker att skriva minst två inlägg om dagen. Men hur ska man hitta tiden till det?! Fast jag ser mig ändå som ursäktad eftersom jag har fyllt år och firats hela helgen. Dessutom känns det lite osocialt mot Jonathan att sätta sig och blogga i hans sällskap. Undra om vi klarat av att bo ihop..? Vi hade iaf behövt ha en större säng än vad jag har nu, sedan hade jag nog behövt någon slags träningsmaskin eftersom jag är minst dubbelt så mycket när jag är med honom än vad jag annars brukar göra. Ja jag vet verkligen nu hur dom så kallade sambokilona kommer till. Om jag tar tag i detta med körkortet så kan jag börja med min simning innan skolan igen. Man saknar faktiskt att röra på sig emellanåt, sen saknar man såklart konditionen man hade förr. Gud vilka benmuskler man hade då! Jag får helt enkelt börja med att gå ut och dansa varje helg igen, då var det inga problem med varken kondis eller muskler.
 
Meningen var att det skulle ut och dansas i fredes, dagen då moi fyllde 6940 dagar (19 år), men vi kom aldrig längre än puben. Ja blev många drinkar, shots och cider på Ice. Karaoke sjöngs och fler och fler vänner strömmade till. Kvällens bov var Jägershots, 6:or. När Ice stängde och duon beståendes av Lolli och jag vägrades att få sjunga en låt begav vi oss ca 100 m bort och upp i en lägenhet där vi satt med grogg och cider tills jag och Jonathan fick skjuts hem av en väldigt trött Lolli. Den natten (morgonen) sov jag väldigt gott på min soffa efter att ha lämnat älskling ensam i min mjuka säng. Jag vill tacka Jonathan, Sandra, Carro, Peter, Jesper, Emma, Malle, David, Robin, Kim, Miia, Andrea och Lolli för ett helt perfekt firande. Det hade inte kunnat bli bättre!Jag och Robin i vårt esse


Sist men inte minst bjuder jag på ljudet av Jonathan
och Peters musikaliska framträdande utav Highway to hell. Låten som fick dem att köra luftgitarr och trummor när solot vankades. Jag tror Guitar Hero har tagit dem till nya nivåer utav medvetande.


Onsdag à la Bond

Var på visning av Quantum of Solace på Imperial i onsdags med Jonathan. Hans mamma och hennes sambo var också med, och det var verkligen trevligt. Fast ett tag trodde vi att vi inte skulle hinna över till Köpenhamn i tid. Ni vet, tågen är ju inte dom bästa när det gäller tider och när vi var på väg mot Svågertorp var alla tåg över bron inställda. Väl framme i Köpenhamn och på Imperial fick man ta för sig utav all gratis dricka och popcorn. Jag var i himlen, ett helt bord fyllt med popcorn, gratis, gott, helt perfekt. Filmen var bra, och den var mäktig att se på en så pass stor biograf.


Popcornbordet


Vi =) Finklädda och allt


Today for you, tomorrow for me

Ja det var ett bra firande, ja alldeles för bra faktiskt.. Haha, är fortfarande inte helt återställd ännu, men det kommer. Sitter just och kollar på RENT som jag fick av Lolli =) En av mina absoluta favoriter sedan år tillbaka. Min älskling ligger fortfarande och sover, stackaren försökte skaka liv i mig inatt när jag lagt mig och sovit i soffan. Enda jag tydligen lyckades med var att snarka =P

Grattis på mig

Innan tolvslaget fick jag min första present med det allra finaste skrivna kortet =)Segdag

Ingen speciell uppdatering idag, lämnar det till imorgon (om jag orkar att lägga ner tid för att blogga på min födelsedag;]).

Uppladdning

Bondjippo på Imperial i Köpenhamn ikväll =) Det är 8 timmar kvar tills vi ska ta tåget över men ändå sitter jag här och bara väntar på att tiden ska gå. Outfiten är utvald, svart klänning och röda skor, bara väskan kvar nu. Fast tror det blir min bronsfärgade kuvertväska. Ska bli kul att få klä upp sig lite. Fast tyvärr kan jag inte ta för mig av alla Dry Martinis som kommer att serveras, ska ju köra imorgonbitti. Lite synd efter som gratis är gott.. Jag får helt enkelt hålla mig till barndricka och mina älskade popcorn. Ska försöka smuggla med min kamera in så bjuds det på lite bilder imorgon.

Nattsvammel?

Det är skrämmande det han säger. Men tänk så har han rätt, att jag är konstant olycklig. Kanske är det så att de stunder jag känner mig lycklig egentligen är de då jag känner mig mindre olycklig..

Hot chicks with douchebags

So, jag har hittat en lite udda sida på nätet, eller ja vad är egentligen normalt på nätet nuförtiden? Den består utav foton på snygga tjejer som fotas med spänniga killar. 
Hot chicks with douchebags. Tänkte göra ett litet gensvar här med egna bilder jag tagit ute det senaste året.

Så vad är en douchebag? Jo, en douchebag är en kille som alltid posar med rocktecknet, har hatten på snedden, drar upp sin tröja för att flasha musklerna han jobbat extremt med, tiltar huvuden och har ofta en väldigt ful solbränna. Där har ni en douchebag. Dock behöver han ju inte ha alla rätt för att räknas med som en i skaran.


One hot chick with a douchebagTwo hot chicks with a douchebagTwo hot chicks with no douchebags


Malmö, hemmet för mitt hjärta

Hösten klär inte Malmö. Den karga känslan som dras över staden som alltid annars är ljus. Jag är förälskad i denna stad, i dess alla gator, parkerna, kanalen. De små knutpunkterna som tillsammans bildar ett virrvarr utav liv och rörelse. Även om jag sitter här på ett kallt torg och väntar på att komma härifrån och in i värmen så kan jag inte hjälpa att förundras utav skönheten denna stad besitter. Den känns som en liten by som jag bit för bit etsar sig fast i min inre syn. Se ljusen som lyser upp torget, bilar vars motorer ger en sövande bakgrundsmusik, människorna som obekymrat passerar mig och tiden som står stilla samtidigt som den flyger förbi. Jag tror det kvittar vart jag än väljer att ta mig i denna värld, Malmö kommer alltid att vara mitt hjärtas hem.

Tekniknördvarning

Och så sitter man här igen, visst är det ganska märkligt att en dator kan ta upp så pass mycket utav ens tid. När man var yngre klarade men sig utmärkt utan både dator och mobil, nu är man beroende utav bådadera och man vet inte hur ett liv utan dem skulle fungera. Ja och utvecklingen utav detta är såklart att när jag ska ha en ny mobil så måste jag tänka på att hitta en med bra musikuppspelningsalternativ, för mp3n blir ju alldeles för mycket att även den bära med sig. Ja helst ska telefonen även ha en superbra kamera så att jag även slipper den extra vikten. Och så mailåtkomst, internetuppkoppling, massivt minneskort som rymmer allt jag vill ha i telefonen, osv. Fast frågan är om jag behöver allt det? Jag har ju en fungerande dator med internet och mail, en digitalkamera med de allra senaste funktionerna, en mp3 som rymmer fler låtar än vad jag orkar lyssna igenom. Ja egentligen behöver man väl bara en telefon som det gär att ringa och smsa med. Fast musiken, den får inte försvinna helt. Man måste ju ha en backup om mp3n skulle ladda ur ;)


Fast även om jag kommit fram till denna smarta lösning så sitter jag ändå och velar över vilken telefon jag ska välja, Sony Ericsson X1 eller W595?


Bakelibakbak

Fars dag igår, fast då jobbade man, så fick fira pappsen idag istället.
Bakade till och med en tuppkaka att ha med mig dit. Riktigt god blev den faktiskt =)


Så, recept om någon känner sig manad att prova ;)

Ingredienser:
2 ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
50 g smält margarin
Äpplen
Kanel


1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Vispa ihop äggen och sockret, smeten ska bli vitaktig.
     Använd gärna en elvisp
3. Tillsätt mjölet, bakpulvret och smöret.
     Vispa smeten jämn.
4. Häll över smeten i en smörad kakform (gärna en form med avtagbar botten).
5. Skala äpplena och skiva dem i centimetertunna skivor, stick ner dem i smeten.
6. Strö lite socker och kanel över smeten och sätt in formen i ugnen.

Kakan är färdig på ca 20 minuter.
Servera gärna med kall vaniljsås.

OBS!
Öppna inte ugnen flera gånger medan kakan gräddas, då är det risk för att den blir dödbakt. 

För att jag har en så söt hund!


-

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta

This is life!


...

Grattis till Jeanette, Oliver och Gustav som alla tre fyller 20 år idag. Ibland undrar jag varför jag så hopplöst minns människors födelsedagar när dom knappt ens minns att jag en gång varit en viktig del utav deras liv. Rädd för att släppa det förflutna? Ett skånskt leve, hurra hurra hurra!

Hey Little Sparta


...

Förfest med razz och gottgott =)
Ha en trevlig kväll, som jag ska ha

RSS 2.0