New York baby!

Ja jag är i storstan nu, har blivit en massa turistande och affärer. Dyraste inköpet var på Victorias Secret men imorgon lär man nog smälla några hundra dollar :) Ledsen, blir inget mer nu, jag har semester ^^ Bjuda på en bild kan jag iaf


Ready for takeoff!

Nyduschad, färdigpackad och lagom exalterad :) Rätt intressant att min NY-packning är lättare än den till rusturen, men sen hade vi ju också en väldigt lång packlista som instruktörerna skrivit. Nu är det bara att plocka undan på rummet, bädda sängen och kolla igenom handbagaget en sista gång, sen blir det dags att åka hem till syster och sova över där till imorgon när vi ska ta tåget över till Kastrup. Om tolv timmar lyfter planet och om tjugo timmar är vi framme. Gissa vad det första jag kommer köpa när vi kommer fram är...


...en caramel frappuccino såklart! xD


Måndagsmusik :)
Nya vyer, bättre vyer

Vi ser människor genom gamla vinklar ibland. Dom får inte chansen att ändras utan istället stannar dom i ett gammalt fack, en gammal känsla kopplas till dom och hur man än försöker så vill den inte försvinna. Men vissa dagar ändras ens syn drastiskt och man ser en helt ny människa, eller en gammal vän. Påminn mig om att alla människor kan förändras, och då helst till det bättre.

The revenge of the broken display

Det var en bit upp, och jag som klättrade där igår..

Som sagt så skulle jag ta dessa converse i utbyte mot min telefon, det krävdes tre etapper innan det lyckades. Först åkte vi dit vid skymningen och försökte putta ner dem med ett paraply, sedan blev det att dra ner dem med en markisstång efter midnatt, till sist fick vi ner dom runt fyra på morgonen när vi kört dit med en stege och klippte av skosnörena så att dom trillade ner. En massa meck, men nu är jag nöjd. Min söndriga display känns nu inte lika påtränglig längre, jag fick en jädra souvenir i utbyte. Nu står dom i hallen och ska torka efter att ha utsatts för regn hela dagen. Kan även nämna att det är 40:or, alltså min storlek ;) Vadå ödet?

 
Markisstången i högsta hugg

En välförtjänt souvenir

Pepe's Bodega och vita converse

Det är Båstad som gäller denna helg, Båstad. Körde upp igår och stannar fram till söndag. Eftersom jag ska vara taxi till bröllopsgäster ikväll fick det festas i stan igår. Uppstart i stugan med drinkar och Dooley's och vi var verkligen på G när storasyster släppte av mig och kusinen vid Pepe's i hamnen. Cider cider cider och engelsmän bestod det mestadels utav, ja och en eller två snygga bartendrar. Kvällen rullade på och det blev ju natt, tequilashots inköptes och spottades ut, fortfarande är jag inte helt överens med den djävulsdrycken. Lite smått besvikna var vi över det väldigt lilla dansgolvet som i princip bara bestod utav två större trappsteg och en liten yta inklämd efter baren. Under ett mobilsamtal ute i rökrutan får jag syn på dom vita conversen som hänger uppe bland vimplarna längre ner mot hamnen, jag blir såklart triggad utav att ta med mig dom hem. Det blev en klättring men jakten misslyckades. Istället fick jag en spräckt display och är numera mobillös. Idag ska jag erövra dem, rapportering utlovas.


Kusin i rökrutan

A beautiful mess

Så bjuder jag på lite musik ni kan lyssna på medan jag packar alla mina väskor till de olika resorna :)


Väder, detta jobbiga väder..

Just den dagen jag landar i New York ska det påbörjas dåligt väder.. Dagarna innan ska det allt bli fint, men den 19e, då slår det om. Synd att det bara finns rapporter för tio dagar framåt. Hade gärna sett hur de två sista dagarna beräknas bli.


Mulle Meck ^^

Och så kommer bilderna från min lilla verkstadsvistelse då ja :) Det kommer nog att ta ett tag innan Linus släpper in mig i verkstan igen, ja eller fram tills att jag inte stör honom vart femte minut. Se om ni får ihop sammanhanget här nedan med hjälp av mindre bildtext och bilder, annars dyker nog ett mer sammanhängande och förklarande inlägg upp på Linus blogg inom kort.


Hjullagret skulle bytas

Massa massa slitande fram och tillbakaPaus i jobbet och mat drog fram en annan del utav LinusSen fortsatte jobbet

Medan jag invigde det mobila bredbandet och underhöll med musikMitt eget lilla framtida projekt ;)

Meckarkväll med Linus..

.. kan man väl kalla det. Fast jag pillar ju inte precis på PEY mer än vad jag måste. Istället springer jag runt och leker fotograf medan Linus byter hjullager. Det är konstigt hur jag varje gång tror att man slipper bli skitig i en verkstad, och därför lyckas jag alltid komma hit med en vit topp och sedan gå härifrån med en grå. Idag har jag däremot bänkat mig på en filt på golvet med datorn i knät och inviger mitt mobila bredband :) Jag är nöjd även om det kopplar ifrån lite då och då. Smäller upp bilderna när jag kommer hem, vilket nog blir snart eftersom jag inte känner mig särskilt kry. Men om man nu åker på fredag får man ju se till att terrorisera honom lite så att han fått sin dos utav mig fram till den 29e. Behöver nog sova lite så att jag kan jobba imorgon, vet hur svårt det är att få in någon på stängning. Nu är det dags för ett sista race innan jag drar mig hemåt.
Vem vet, jag kanske blir bil- och djurdoktor?

Lugnet före stormen

Frukost, New York-planering och igenomläsning utav jobbpolicyn. Med tanke på att jag åker om en vecka så är jag väldigt upprymd, men tiden tycks inte räcka till för allt jag vill göra. Var på introduktionen för det nya jobbet igår och jag blev positivt överraskad eftersom min lön är betydligt högre än den på mitt vanliga jobb. Fast alla inkomster, stora som små, välkomnas nu när en lägenhet hägrar sig. Mitt nuvarande schema ser ut såhär; Båstad fredag-söndag, hemma måndag och tisdag, New York onsdag-tisdag och tillsist rustur tisdag-lördag. Min rustur börjar som sagt samma dag som jag kommer hem från NY, men eftersom jag landar i Köpenhamn blir det inte så svårt att ta mig till universitet :)

Sen fick jag ett samtal idag om att min laptop är lagad, så nu kan jag äntligen bli bättre med både uppdatering och lagring utav mina filer ^^ Den ska ju helt klart med till NY så att jag kan fota upp mitt minneskort varje dag. 275 bilder om dagen borde väl räcka, eller?.. Det tråkiga med HD-upplösning, bilderna tar upp så himla mycket plats. Iaf, ikväll när datorn är uthämtad och jag avklarat dagens alla bestyr ska jag inviga mitt mobila bredband som jag köpte förra veckan :) Dock får det stanna hemma när jag reser, tror inte att jag är särskilt sugen på att betala en dyr räkning på varken mobiltelefon eller bredband. Dags att ta tag i denna dagen! Få undan lite matte så att jag kan åka och störas med Linus efter att han slutat jobb.


Sommarskånebilder

I brist på skrivarinspiration blir det bilder
Gårdagen i bild :)


En massa massa muffins


Ombyggnaden utav altanen


Sätter alltså in fönster


Och så en kvällsrunda i Trelleborg som mynnade ut till Vellinge och Malmö

With or without you

Through the storm we reach the shore
You give it all but I want more
And Im waiting for you

With or without you
With or without you
I cant live
With or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give
And you give
And you give yourself awayMums?


Någon mer än jag som såhär års försöker vara duktig och äta gröt till frukost?

Skönheten med att vara ledig och fri

Just nu vill jag gå på en Clark-spelning och dansa loss till Yeah Baby. Sörjer faktiskt lite att dom lagt ner bandet, men men, jag har iaf deras skivor. Dock tycker jag det är synd att vantarna inte hann läggas på de nyaste alsterna (trots att jag inte vet om dom gavs ut på singel). Bjuder här nedan på en bild från en av de senaste spelningarna jag och Lolli var på. Kanske vi en dag kommer att vara på en igen..


Jag vet inte varför, men jag har nog börjat att skriva en bok. Började att skriva ner lite random saker och det har nu format sig till en handling. Inte för att jag kommer att utveckla det till något, men det var rätt kul att skriva längre saker än bara dikter och noveller (som jag för övrigt inte skrivit sedan gymnasieinlämningarna). Vet inte vart det leder, kanske slänger jag upp det här kapitel efter kapitel så att det inte behöver ligga och damma igen helt ;)

RSS 2.0