.

Den så kallade förkvällen närmar sig och jag tror att det blir en liten snabbvisit för att visa sin nuna och kolla in alla nya. Var i stan och hittade lite nya grejer till garderoben, men ändå har jag svårt för att hitta något som jag kan ha på mig.

Mamsen har nu följt i mina spår och skaffat sig en egen blogg, jag väntar med lite spänning. Man vet ju aldrig vad hon får för sig att skriva om. Nä nu är det dags för mig att sticka till jobb, blir en lång jobbvecka; kvällar onsdag till måndag. Tur att man vet hur man ska roa sig på haket.

Dagens vill ha

Så, gick i affärer idag och hitta stövlarna jag letat efter. Om det varit en liten klack på också hade det vara rena drömmen, men jag vill ändå ha!


99 ballons


Mysnatta

Snö på Limhamn är mysigt. Spenderar kvällen och natten hos storasyster, som som nästintill sover här sidan om mig i soffan. Kusinen mådde inte så bra så hennes kväll här blev kort, men visst är det kul med lite syskontid oxå =)

Marsvinsmani..?

Så, jag var på bio igår. Bedtime stories var filmen, och efter att ha sett det väldigt söta marsvinet Bugsy slogs jag av ett litet begär. Jag vill ha ett nytt marsvin! Hade ett släthårigt vid namn Snövit för flera år sedan och nu vill jag ha ha ha ha! Vilken tur att det är löning nästa vecka så att jag kan göra ett oskyldigt impulsköp ^^


Tårar till film

Seven Pounds, The Curious Case of Benjamin Button, Changeling, tre filmer jag sett på sistone och som genast lagts till på listan över filmer som är bättre än bara bra. Satt igår och mös medan jag tittade på Changeling, riktigt bra film även om jag gärna hade sett ett annorlunda och mindre abrupt slut. Fast min favorit hittills i år är lätt Seven Pounds, längtar tills den kommer ut på dvd så jag kan sitta och bara låta tårarna rinna medan jag ser den helt underbara filmen om och om igen. På något sätt så kunde jag bara inte få fram en enda tår när jag såg den på bio, förmodligen problem med att visa sådana känslor publikt (och kanske lite rädsla över att förstöra sminket =P), vissa kan tydligen inte gråta på beställning även om man gärna velat. Fast A.I. i en biosalong hade nog gjort susen. Ge upp hulkandet och låt bara tårarna rinna, det är så man gråter vackert.

Ny design på G

Håller på att knåpa ihop en ny design, så var tålmodiga om det ser lite konstigt ut emellanåt =)

Not my cup of tea. Or was it?

Så då ligger man i sängen efter en riktig myskväll med sig själv. Mitt te har sedan länge svalnat och är lite väl sött för min smak, men sedan får jag skylla mig själv som tog en rejäl sked med honung i. På något sätt så känns det vuxet att dricka te såhär på kvällen, precis som det känns vuxet att ta en latte efter en shoppingrunda och en espresso efter maten. Kanske är samhällets normer kring vuxenskap baserade på de ögonblick när vi själva känner oss vuxna? Är det därför man redan i tonåren försöker att tvinga i sig beskt kaffe med tonvis med mjölk och socker? För att vi ska ses som vuxna? Jag vet själv att jag alltid svarar "Nä jag är inte vuxen än" när jag får frågan om jag dricker kaffe. Vaniljlatte är det närmsta jag kan komma, ja och ibland espresso om jag shotar det. Tror att jag får nöja mig med mitt sötsliskiga te ett litet tag till. Kanske en dag jag kan dricka kaffe med mjölk.

TGIM...

... also called Thank God It's Monday


Dagen efter Malmö Open är jag alltid så himla avslappnad. Kan vara tystnaden som gör det. Ja för efter en helg med outtröttliga supportrar och deras hejarop blir man ganska trött på allt vad ljud är. Så grattis till mig, ett tomt hus mitt ute i ingenstans, den ultimata avkopplingen dagen efter. Det tar inte många timmar innan vi hittar nya äventyr lilla Carro och jag. Redan innan finalen spelades höll vi på att planera nästa innebandytur som verkar ta oss till SM i Härnösand tre månader från nu. Vilken tur att jag är multimiljonär och har råd med resor hit och dit året runt ;) Nä men en tågresa för två, tur och retur, som går på 750 kr är inte illa. Första klass, vad är det? Ge mig ett halvschabbigt tåg, södersuttna säten och ljudet från när tåget rullar fram på rälsen, det är äkta tågresande för mig. Inget uppstyltat med knäpptysta och gravallvarliga stereotyper, det ska vara glada och skrattfyllda människor som fyller kupén med värme. Annars lovar jag att det kommer vara två glada Malmötjejer som underhåller alla med anekdoter och historier om allt och ingenting. Härnösand här kommer vi!, på ett eller annat sätt.


Same old thing

Samvetet, hur kommer det sig att det kickar igång när jag minst vill det? Som idag, under en match ser jag på honom och hela jag slås utav ett extremt dåligt samvete. Ett ex som jag inte borde känna skuld gentemot men som ändå framkallar dessa känslor. Det är konstigt att jag vill ha en bra relation till alla, ja även dom som en gång i tiden skadat mig på ett eller annat sätt.

Så, Malmö Open denna helgen alltså, en årlig handikapptävling som jag går på tillsammans med Carro =) Det är kul att heja på dom som spelar och vid det här laget känner man de flesta som är med. Alltså är risken för tystnad från mig stor under ett par dagar.


PuderkulSnövädret gjorde hundarna glada och Ludwig fick ha sin nya väst.


Det jag kallar kärlekAnd it kicks so hard,
it breaks your bones.
Cuts so deep
it hits your soul.
Tears your skin
and makes your blood flow.
It's better that you know,
that love is hard..

Love is hard, love is hard.

If it was easy,
it wouldn't mean nothing though.

Minifilosofi

Det är svårt detta, att kombinera livet man vill ha med det liv man tilldelats. Men visst verkar det som att det flyter samman mer och mer för varje år jag lägger bakom mig. Kanske lever jag livet jag önskar utan att veta om det, för vägen mot målet är inte alltid som man tänkt sig.

Moi à la Dagen efterHur säger man "Dagen efter" på franska? 
Le jour ensuite?

RSS 2.0