.

Det är svårt att gå vidare när man vet att man måste göra det ensam.

Det går även om det känns omöjligt

Sex månader är en lång tid, och på den tiden lärde jag mig mycket om mig själv och kärlek. Klart är jag väldigt ledsen över att det inte höll längre, jag förlorade den som jag trodde var mitt livs stora kärlek. Men jag förlorade även min bästa vän och det gör minst lika ont. Jag har varit lyckligt lottad att få lära känna honom och att ha fått veta hur det känns att älska någon med hela mitt hjärta. Jag kommer att älska honom länge till, för han har en alldeles egen del utav mitt hjärta och det kommer han alltid att ha. Men jag saknar honom och det tär på mig. Jag kan inte sova och jag har ont i hela kroppen utav längtan. Det har bara gått en dag men det känns som hundra år sedan sist vi sågs. Ville säga hejdå på mitt eget vis, så jag tog mig till Bara för att lämna dom saker som skulle göra det omöjligt för mig att gå vidare om jag behöll dem. Men när jag gick upp för gatan såg jag honom och jag var tvungen att vända. Jag var inte redo att möta honom. Det blev en lång promenad, samma promenad som jag gått så många gånger förr och när den var slut kunde jag ta mod till mig och lägga kuvertet i hans brevlåda. Vem hade kunnat ana att det skulle vara så svårt att ta farväl. Fast jag hoppas att det inte är definitivt, för en dag vill jag kunna ta en fika med min vän och prata om gamla minnen. I bilen på vägen hem kom jag på mig själv med att sjunga. Kanske tog jag ett steg i rätt riktning. Det är alltså möjligt att kunna gå vidare, även om det inte känns så just nu. Någon gång kommer jag att lyckas. Jag har accepterat att hans känslor inte längre finns där. Men jag kan inte låta bli att undra om han saknar mig.

Min egen poesi

En dikt jag skrev förra veckan

Tack för alla dom stunder
Tack för alla dom känslor
Tack för allt det nya du visat mig

Tack för den människa
du lockat fram i mig
Den jag vill fortsätta att vara
Den som jag nu älskar

Aldrig vill jag lämna det jag har
Inte heller byta ut gamla stunder mot nya
Jag vill ge dig det som förenar dig med mig

Om jag kunnat
hade jag gett dig mitt hjärta
Men det kan jag inte

Jag kan inte ge dig något
som du redan äger

.

Det är inte lönt att låtsas


Alla de ting som var min sista gång utan att jag själv visste det
det plågar mig och jag önskar att jag uppskattat varje ögonblick mer

Vad är meningen med att älska?

Jag låg i min säng när det slog mig - det är verkligen slut, jag har förlorat den jag älskar. Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag aldrig att få tillbaka det jag haft. Det är så att dom man älskar och öppnar upp sig för mest är även dom som kommer att såra en djupast. Jag ledsen och tom. Tom på ett sätt jag aldrig känt förut. Precis när jag hörde orden kunde jag känna hur mitt hjärta slets itu och när han stängde dörren bakom sig kunde inget hejda mina tårar. Jag ville springa efter honom men mina ben bar mig inte, jag ville skrika efter honom men min röst brast gång på gång. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, hur jag skulle bete mig och det gjorde ont i hela min kropp. Sitta stilla, ligga ner, springa runt, skrika allt vad jag kunde, inget kunde ta bort den smärtan som jag kände och som fortfarande gnager i mitt bröst. Sex månader av mitt liv har kastats bort för en anledning jag inte förstår, ett år utav känslor var inte längre något värt och även om jag stod på mina bara knän skulle jag aldrig återfå det jag älskar så. Jag kan inte sova för så fort jag lägger mig ner är det inget som distraherar mina känslor. När jag ligger där är jag helt utlämnad till ett hjärta som inte längre slår som det borde. Tårarna kommer så fort jag slappnar av och fastän att Lolli ligger sidan om mig har jag aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv. Jag vet hur det känns att få mitt hjärta krossat, jag vet det mer än väl. Inget jag ens önskar mina fiender. Vad är meningen med att släppa ner garden när den man älskar inte längre älskar en tillbaka? Varför säger man att man älskar någon när man inte gör det? Det var inte såhär jag föreställde mig min framtid med honom. Istället för med honom så blev den utan honom och det krossar alla de små bitar som fortfarande finns kvar av mitt söndertrasade hjärta. Jag älskar honom mer än någonsin. Han har inga känslor kvar. Ändå är jag så idiotisk korkad och luras utav den där lilla rösten som säger att kanske kommer han tillbaka till mig, kanske inser han att han fortfarande älskar mig, kanske vill ha mig i sitt liv igen, kanske var allt bara ett misstag. Kanske behöver jag inte vara så ensam och utlämnad till saknaden.

Tjejkväll à la självömkan


Lolli kom precis över till mig för en "tycka synd om oss själva"-kväll. Blir filmer och en massa godsaker =) Jag älskar mina vänner som släpper allt och kör till mig för att jag inte ska vara ensam.Och så en bild på mig =P Tagen i torsdags dock, tyckte inte att jag var så fotogenisk idag..

.

Don't say those words it's so hard
They turn my whole world upside down
Boy you caught me completely off guard
On the night you said to me
I just don't love you more.

Min egen poesi

Skrev en dikt innan idag, hade ingen aning om hur pass bra den skulle passa in denna kväll.


Så många tårar
man kan fälla för sin älskade
Känslor kokar över
om och om igen

Tiden stannar upp
likaså gör hjärtslagen
Det som håller igång livet
är nu villigt att ge upp

För hur kan ett brustet hjärta överleva
när själen krossats och hoppet flytt

Skolstart

Har årets första föreläsning idag. Jag är inte pepp precis men visst kan det bli kul. Måste bara fixa med busskort och allt sånt innan den börjar. Just nu är jag väldigt sugen på att köra hela vägen in, men parkeringsplatser finns ju aldrig. Sedan måste jag komma ihåg att inte glömma den akademiska kvarten. Brukar alltid rusa till salen så jag är där prick, men börjar ju inte förrän kvart över enligt akademikernas normer.


The End Has Only Begun

We walk in your footsteps
Though I've had my ups and downs
And I'll stand in the silence
Until I figure it out

One might fall and the other will stand
And one might give where the other won't bend
The night is bright as the sun

I'm never gonna know
Never gonna look back
Never gonna know where we would have ended up at
The end has only begun

So stop counting the hours
Live out in the world
Cause I've been chasing the answers
And they don't want to be found

One might fall and the other will stand
And one might give where the other won't bend
The night is as bright as the sun

I'm never gonna know
Never gonna look back
Never gonna know where we would have ended up at
The end has only begun

Well the day
Tonight feels like a million miles away
And these times just won't change
Life just stays the same
I'd give anything to see the light of day

Cause I've been too far away
To hear you whispering

They say one might fall and the other will stand
And one might give where the other won't bend
The night is as bright as the sun

I'm never gonna know
Never gonna look back
Never gonna know where we would have ended up at
The end has only begun

Well the day
Tonight feels like a million miles away
And these times just won't change
Life just stays the same
I'd give anything to see the light of day

What you do
No one can decide it's up to you
And who you are is what you choose
These times when the world falls apart
Make us who we are

.

Earth Hour idag då ja. Var rätt mysigt att släcka ner hela huset och istället tända en massa levande ljus. Har precis kommit in från ett dopp i badtunnan så nu är man både mör och luktar rökt. Sen igår har den inte hänt så mycket, bara jobbat och haft middag med familjen. Syster och hennes sambo är fortfarande kvar. Ja bor man på landet så sover gästerna oftast över, om dom nu dyker upp så att säga.

Tror att det blir utgång näste helg. Är väldigt sugen på det just nu. Kanske lite Möllan och sedan KB? :) Evigheter sedan jag var där sist.

Kom ihåg att ställa om till sommartid

Fredagsavrundning

Så, efter träning, en god middag, glass och en massa vin vid teven blir det snart dags för mig att lägga mig. Kan säga att det känns i hela kroppen att jag har simmat flera dagar i rad nu. Blir det rätt par som vinner Let's Dance? Kanske, kanske inte. Jag menar alla dom är lätt bättre än mig på dansgolvet, trots ett år med bugg på schemat. Jag kan göra en diplow and that's kinda it. Tänk vad jag kommer att behöva träna på vals och foxtrot inför sommarens alla bestyr. Sen blir det ju helt klart bugg på dansbanan under Malmöfestivalen =) Någon mer än jag som alltid lyckas hamna där? Det är något speciellt med den "svenska" stämningen som råder bland kasedans och dansband - Som min svenskalärare i nian sa, det finns inget så svenskt som en kall öl på sommarkvällen med dansbandsmusik spelandes i bakgrunden.  Och så slänger vi in lite Perikles så har vi en riktig Malmöfestivalskväll. Ja och på tal om Perikles, deras nya singel är ju riktigt bra. Ja, jag är lite helylle emellanåt, men det är ju därför alla gillar mig ^^


Everybody knows

 


It gets harder every day, but I can't seem to shake the pain
I'm trying to find the words to say, please stay
It's written all over my face, I can't
Function the same when you're not here
I'm calling your name and no one's there
And I hope one day you'll see nobody has it easy,
I still can't believe you found somebody new
But I wish you the best, I guess.

'Cause everybody knows, that nobody really knows
How to make it work, or how to ease the hurt
We've heard it all before, that everybody knows
How to make it right, I wish we gave it one more try
One more try
One more try
'Cause everybody knows, but nobody really knows

I don't care what the people say
They're probably lonely anyway
Baby don't fill up your head with he-said, she-said
It seems like you just don't know
The radio's on, you tuning me out,
I'm trying to speak, you're turning me down
And I hope one day you'll see nobody has it easy,
I still can't believe you found somebody new
But I wish you the best, I guess.

'Cause everybody knows, that nobody really knows
How to make it work, or how to ease the hurt
We've heard it all before, that everybody knows
How to make it right, I wish we gave it one more try
One more try
One more try
One more try

'Cause everybody knows, but nobody really knows

Oh I wish you'd understand
Oh, just an ordinary man
Listen we'd have known
Everybody knows, but nobody really knows
And I know one day you'll see, nobody has it easy
I still can't believe you found somebody new
I wish you the best, I guess.

'Cause everybody knows, that nobody really knows
How to make it work, or how to ease the hurt
We've heard it all before, that everybody knows
How to make it right, I wish we gave it one more try
One more try
One more try
One more try

'Cause everybody knows, but nobody really knows


Grattis på oss xD

Idag firar jag och älskling 6 månader. Vi förtjänar nästan en klapp på axeln och ett hipp hipp hurra ^^

Förälskelsen, ett övergående eller ståndaktigt ting?

Hur är det med själva förälskelsen, den där hisnande känslan, försvinner det någonsin? Jag kan vakna upp sidan om Jonathan och känna pirret i magen samma sekund som jag ser honom. Efter ett år är jag fortfarande kär i honom och jag är fortfarande förälskad. Det är inte trots alla våra turer fram och tillbaka som jag känner så stark för honom, det är tack vare dom. Alla test som vi utsatt oss själva för och som vi klarat tillsammans. Ting som får en att känna starkare och starkare för varandra, men med tiden falnar tydligen också intensiteten. Kommer det komma en dag när jag inte längre är förälskad i honom utan bara älskar honom? I många förhållande är det endast den ena parten som fortfarande är förälskad och på något sätt känns det rätt sorgligt. Vad har hänt som fått den enas förälskelse att blekna? Tänk om man en dag vaknar upp och så har magpirret försvunnit. Det gör mig rädd att risken finns.

Är förälskelsen en övergångsfas till tryggheten,
eller är den en del av kärleken man har resten utav livet?


Nattskriveri

Det finns många stora frågor i livet, och så finns det dom små frågorna som man aldrig kommer att få svar på - som varför Jens alltid hade en oknäppt knapp i sin knappgylf.Katya njöt utav det korta snövädret

I pluggandets skedeMin utsikt i allt pluggande. Skulle vara skönt med en långtur med hundarna.
Får bli lite senare..

Avkopplande träning

Det där med att låtsas att jag simmade i en pool någonstans i Medelhavet var rätt svårt. Vattnet var kallt och att man trängs som sardiner på två öppna banor gör det faktiskt omöjligt. Jag är inte så mycket för simhallar. På något sätt tycker jag inte om att simma bland en massa pensionärer som hela tiden ska stirra på ens bröst när man ställer sig vid kanten för att dricka. Kvällarna är bäst att simma på, då är det nästan bara folk i min ålder som simmar. Ja jag och alla tävlingssimmare ligger sida vid sida på de olika banorna. Fast kan ju inte precis säga att jag håller samma klass som dom. Men visst är det skönt att simma och efter 30-35 längder brukar man känna ett lugn i kroppen. Tror jag ska dra med älskling och simma imorgon :)

Just det, vakna upp och det var snö ute. Vad fan var det egentligen?
Ska vi inte ha vår någon gång eller?

Ge mig värme, ge mig sol

Ta mig till solen! Just nu vill jag bara bort från kalla Sverige. Få ligga vid en pool och låta solstrålarna kyssa min kropp. Vem hade kunnat ana att jag skulle bli biten, att jag utav alla människor vill till värmen.

Imorgon får jag inviga min nya baddräkt med en simtur, och så kan jag låtsas när jag är under vattnet att världen ovanför är lite varmare och ljusare än när jag lämnade den.

 

Lite lite till..

Och så kommer två till, bara minisnuttar här
Musikminnen

Lyssnar igenom en massa gamla inspelningar från högstadiet.
Så mycket man saknar den tiden ibland.

Bjuder på ett litet smakprov på hur min röst lät för fyra år sedan.
Är bara första versen, kan ju inte lägga upp delarna där de andra sjöng utan deras tillåtelse..
Inte bästa ljudkvalitén men man överlever ;)


Onödiga bilder

                              
Ljusupptag med kameranMin tillfälliga skohyllaMoiDagens inköp

T-shirt från ONLY
Linnen från H&M
Baddräkt från Change
Imju Fiberwig mascara från Kicks

Tenta hit och tenta dit

Usch näe, skola är inte det roligaste nuförtiden. Kommer ihåg när man gick i mellanstadiet och slapp oroa sig över betyg och allt vad det innebar. Idag måste man prestera till 100% på varje föreläsning för att kunna ge en bra grund till ett betyg som bara delvis bestäms utav en fyra timmar lång tenta på grammatik och romananalys. Ändå vill jag så gärna ta mig an en ännu tuffare utmaning - Veterinärutbildningen. Men visst, det är något jag verkligen vill så då blir det enklare för mig. När jag började att läsa danska tyckte jag att det var riktigt kul, men nu är det nästan pest och pina. Man vill ju se resultat och när det gäller ett språk så ser man inte det på samma sätt som om man tränar fysiskt. Ett intellektuellt utvecklande är svårare att känna igen än ett fysiskt. När jag är klar med min danska till sommaren ska jag testa mina språkkunskaper och skriva några inlägg på våra kära Öresundsgrannars språk. Vem vet, kanske blir jag biten och fortsätter? ;)

Renoveringsobjekt eller renoveringsmani? Det bestäms i betraktarens öga

Idag är jag helt slut, slut i huvudet, i kroppen och jag vill bara lägga mig ner och sova. Blev sålt 100% över budget idag på jobb. (Budgeten var på 19000 och vi sålde 40000) Så snacka om att det var ett nöjt men ändå trött team som klappa om varandra efter ett intensivt 5-timmars pass. Kan säga att det känns väldigt skönt att vara hemma nu, även fast jag rensat min garderob och ställt iordning allt - inklusive alla skor. Imorgon blir det en tripp till IKEA där man ska köpa lite gardinstänger som ska göras om till skohyllor. Walk-in closet is the shit helt enkelt! Även om jag numera har det väldigt tomt på mina hyllor. Hälften utav väskorna och kläderna är borta. Får handla lite nytt med lönen jag får i April. Den jag får nu ska nämligen läggas på ett par nya ridstövlar ^^ Såå, dags att slänga i sig lite marulk och dricka något gott. Sedan är det dags att gå tillbaka till garderobsrenoveringen igen.

PiccabooBild från min mysrunda med Gibson förra veckan =)


Framför, bakom, innan, efter

Vilken är den mest korrekta meningen, Amor vincit omnia eller Omnia vincit amor..? Vrider mig själv ut och in men kan inte hitta ett svar

.

Klockan är snart halv fyra och jag är inte det minsta trött. Jag längtar till min säng, men vetskapen om att jag kommer sova ensam gör att den lockar mindre och mindre. Tror att jag blir mer och mer beroende utav Jonathan vid min sida när jag ska sova. Vad kan jag säga? Jag älskar honom.

Hejdå Malmö

Det händer verkligen nu. Lägenheten ska säljas och pappsen flyttar mot Eslöv. Just nu känns det konstigt, för på ett sätt trodde jag att han alltid skulle finnas i Malmö. Själv har jag inte råd att ha lägenheten, så mitt Malmöliv närmar sig nu sitt slut. Fan det känns jättesorgligt, har bott i Malmö hela mitt liv, och i denna lägenheten i tio år! När jag har ett bra jobb och en stadig inkomst kommer jag tillbaka igen, och då ska det vara i min alldeles egna lägenhet.

Bakat med kärlekBlev lite bak idag, några långpannor med godsaker. Tror en låda följer med mig till jobb imorgon. Något får ju dom ha för allt slit under dagen.

Jobbelijobbjobb

Så, då är man återigen på jobbet. Börjar om sådär en kvart. Med en huvudvärk som heter duga och ögon som knappt kan hållas öppna, tror jag borde pensionera mig redan nu och ägna mig åt dagar hemma i soffan med mina kära böcker. Nä, men man får helt enkelt ta det lite lugnare vissa dagar. Igår skickade jag in mina ansökningspapper till Köpenhamn, så nu håller jag tummarna ^^ Sen blev det myskväll med älskling. Han hittade mina brev när vi skulle sova, och att få honom att inte öppna dem var svårt =P Någon gång kanske han får det, men inte nu. Sen var jag med honom hos frisören idag och han fick kort hår, mycket kortare än vad jag tidigare sett honom i. Men det var riktigt fint =) Nä, dags att ta tag i mitt liv. Hoppas ni alla får en trevlig torsdagskväll i snöblasket. Min vila kommer inte förrän efter halv tolv.

Bland buskar och bär

Var ute på en mysig skogstur med Gibson igår. 178 cm hög som han är så kunde man verkligen kalla sig högt uppsutten. Det är verkligen något speciellt med att rida ut i naturen. Skabersjöskogen och Bokskogen bara öppnar upp sig och man bjuds in i en värld man aldrig skulle se om man gick till fots. Ens människolukt försvinner och de vilda djuren känner endast av hästens och på så sätt kommer man närmre alla djur. Igår red jag nästan in i en råbock, och han blinkade inte ens. Bara tittade på oss och långsamt gick ut i skogen där han ställde sig och sedan följde oss med blicken när vi skrittade vidare. Lilla Gibson och jag. Tog då lite bilder från min skogstur, men har så duktigt nog slarvat bort kabeln till min telefon. Och det här med att mobilblogga in bilderna verkade inte fungera heller. Men jag kommer iaf få en saftig mms-räkning misstänker jag. Hursomhelst, efter en supermysig tur på nästan två timmar kändes det lite motigt att hoppa av Gibson och leda in honom i stallet. Jag hade lätt kunnat stanna där ute i skogen hela dagen. Ridande kors och tvärs över markerna.

Alla ting kommer i tre

Det var en snabbt passerad helg.. Tyvärr var den inte en dans på rosor, men vi överlevde. Det är när saker och ting händer dem vi älskar som vi stannar upp och ser livet för vad det egentligen är. Det är tufft att se hur någon annan sörjer och att samtidigt veta att man inte kan få det onda att gå bort. För man vet att orden man säger endast kan lindra men aldrig kan dem ta bort sorgen. För bådas skull tände jag två ljus i kyrkan, och även om jag inte tror på Gud vill jag hoppas på att det finns något efter döden så att dem vi förlorar får en chans att leva vidare, i himlen, Nangijala, Valhall, Nirvana. Det är slöseri med livet när det tas ifrån någon ung, alla dem saker som aldrig fick upplevas och alla historier som aldrig kommer att få berättas vidare. Jag önskar ingen människa döden, men det påverkar mig mer när något som inte fått leva sitt liv förlorar det. Att den ena dagen se sorgen över en människas död och att sedan den andra dagen vara med och fira ett barns födelse och välkomna det in i livet kändes verkligen konstigt. Så att tända ljusen kändes som det mest naturliga jag gjort på länge. Jag bad en bön för varje ljus och stod sedan där en stund och tittade på hur lågan arbetade sig ned för veken. Några minuter tidigare hade jag sjungit Välkommen till jorden och välkomnat ett barn jag aldrig träffat in i livet, nu tog jag farväl utav en människa jag aldrig fått lära känna.


Vi ser inte människorna runt omkring oss förrän vi får en anledning att göra det. Att vara ute med sina vänner kan vara en oskyldig sak, men det är just människorna i vår obemärkta omgivning som förändrar detta utan problem. Numera finner jag endast anledningar till varför jag inte ska gå ut i Malmö. Det kvittar vart man går, männen vi alla vill slippa finns överallt. De förnedrar oss och får oss att tvivla på godheten hos mänskligheten, speciellt när mänskligheten har tagit sig en öl eller fem. Sedan går vi ensamma hem och lappar ihop vår själ som så snyggt slitits itu utav en främling. Jag är därför lycklig över att få somna intill den jag älskar och som lovar mig trygghet. Aldrig mer vill jag lämna honom.


Alla ting kommer i tre, goda som onda


Nya hobbies?

Så. jag behöver nog skaffa mig några nya hobbies. Eller iaf fler roliga träningsmetoder.
Yoga hade nog varit kul att prova på..

Fixat klart med alla ansökningspapper nu, enda som är kvar är att få mitt anställningsbevis ifyllt.

Nattlig poesi

Jag skriver brev
brev till dom jag älskar
Men dom ska aldrig läsas
bara ligga där på hög
innehållandes hemligheter

Små saker
det som ingen ska få veta
Det jag bär inombords
sådant som inte existerar
någon annanstans än i ett kuvert

Förseglat, bortglömt
med förklaringar till det omöjliga
Mina djupaste tankar
gömda på ett pappersblad

Bilder à la FörkvällVåra drinkar, och Lollis snusSushinLolli, Emil och JohnMr Barney ;)Donnan och moiDagen efters välförtjänta frukost

In the middle of the ni-i-ight

Jag var ju då ute på förkväll i torsdags och gud vad vi hade roligt! Först bjöd jag Drottningen min på Yamato och hon fick för första gången i sitt liv äta sushi. Mojito och Cosmopolitan till det och donnorna kände sig lite Sex and the City. Efter magarna fyllts av mat och sinnet utav glädje vandrade vi de knappt 50 metrarna till Mello Yello där vårt sällskap "väntade" på oss. Visst är det perfekt med vänner som varken kräver när man ska komma eller gå, och det passar väldigt bra när man har en väninna utan någon som helst tidsuppfattning. Kallt som det var hade vi varma vinterjackor på oss, men utomhus skulle vi sitta och då under gasolvärmare som gjorde att min kappa blev alldeles för varm. Så där satt jag i en tröja som annars varit i det kallaste laget, men med en halsduk runt halsen blev det sådär mysigt lagom. Vapendragaren min fick mig att ta en tequilashot, ja eller efter många om och men gjorde jag det med något överdrivna grimaser och lite skakningar. Jag har helt enkelt tequilafobi och den är rejäl. Fick skölja ner det med underbar päroncider och därefter höll jag mig till Slippery Nipple, cider och lite öl. Thomas försedde mig med en vodkadrink som inte var så värst god och att jag lyckades spilla ut den var nog det bästa som kunnat hända för min del. Där var många gamla ansikten och visst var det trevligt att träffa dem. Vid ett tillfälle fick jag avvärja en lite väl vänlig hälsning, en kyss som slutade med att jag fick en tunga upp i min näsa. Denna tunga sattes senare i Drottningens mun, om hon bara vetat var den hade varit sekunder tidigare. Ibland blir dom lite närgångna men vi har lärt oss hur dom ska tas, och jag ser ju dom numera som mina storebröder. Vi hade trevligt, riktigt trevligt och vid ett tillfälle fick vi bekanta oss med en skotte som började att underhålla oss med sång och skämt.


A Scottish man stood on the beach one morning when he saw a ship in the horizon. When the ship came ashore a Viking stepped off the ship and beside him there was a little dwarf. This Viking was very handsome, tall, blonde hair, big beard, muscular. The Scottish said, "What is your business in our country?". The Viking answered, "We have come to steal your gold, burn your villages and rape all your men". "Rape all our men?", the Scottish said, "Have you got problems with your English? Don't you mean that you want to steal all our gold, burn our villages and rape all our women?" Then the dwarf stepped forward and said, "No, your men", he looked at the handsome Viking and continued; "She knows what she's saying".


Efter att ha skrattat gott blev det ett uppdrag att lämna en laptop som glömts vid vårt bord, ett hotell skulle besökas och nöjet var inte på min sida. Fast istället för att lämna den blev det en tripp till Étage och där slutade även kvällen för oss. I en taxi färdades vi hem till en lägenhet med obäddade sängar där vi båda somnade snabbt och gled in i drömmarnas värld som fortfarande bibehåller en viss oskyldighet. Laptopen hittade tillbaka till sin ägare dagen efter och jag fick mina underbara stövlar efter att vi hade spenderat hela förmiddagen och lunchen på Espresso House med ömmande fötter och trötta huvuden. Jag tror att vi är förälskade i deras frukost. Men mest är vi nog förälskade i dagen efter, denna dagen efter där allt får sjunka in och vi är mänskliga igen. Helt ensamma i ett virrvarr utav människor. Sårbara och medvetna om alla de under vi kan åstadkomma.

Mer utgångar åt folket!

RSS 2.0