No matter how much training it gets, the heart stays as fragile as always

Idag är första dagen jag känner det där stinget utav saknad igen. Jag trodde inte att vi skulle komma till detta fler gånger. Ibland när jag går runt i inredningsaffärerna och kollar på saker till min önskade lägenhet, då kommer jag på mig själv att se dig i den framtiden, hur bra du faktiskt passar in och det skrämmer mig. Jag tänker det farliga och förbjudna "Om inte".

Nä snart börjar vinet tala, och det vill vi ju inte. Imorgon ska jag försöka skriva om helgens firande och utgångar :)

Nattserenader?

Inatt skrev jag kärleksbrev i sömnen :P Och jag kom ihåg exakt vad jag skrivit sen när jag vaknade. Intressant, kanske ska man börja med det på regular basis? :PJag ger dig mitt hjärta
Jag är helt och hållet din,
om du vill ha mig


No one laughs at God
When their airplane start to uncontrollably shake
No one’s laughing at God
When they see the one they love, hand in hand with someone else
And they hope that they’re mistaken
Presenttorka..

Gud, idag är det en månad tills jag fyller år, och så är det bara lite mer än en vecka tills min födelsedagsfest äger rum. Och jag har ingen som helst aning vad jag önskar mig!! Presentkort i någon inredningsbutik? Pengar? En lägenhet! Men det kan man tyvärr inte få inslaget bara sådär.. Så förutom att jag önskar mig en ny och mycket mindre laptop så är jag helt clueless. Jag borde önska mig pengar, så har jag råd med all ny kurslitteratur som komma skall. Dags att återgå till skolarbetet, jag älskar mitt liv!

Meningens avsaknad

Det är något som saknas i mitt liv, jag vet bara inte vad. Ett slags hål som inte går att fylla men jag kan verkligen inte komma på vad det finns där för. Kroppen spritter utav rastlöshet samtidigt som den är utmattad. Kanske borde man gräva ner sig och se om man vaknar till liv.. Ge mig energi att orka med detta utan att bli helt körd på kuppen. Det låter nog konstigt, men desto närmre jag kommer helgen desto mer nedstämd blir jag. Som att jag inte längre har en massa skola att döva sinnet med och tränga bort alla dom tankarna som jagar en när man på kvällen lägger sig för att invänta sömnen. Jag drömmer konstiga drömmar numera, allting är väldigt luddigt och handlar hela tiden om mitt förflutna, nya utvecklingar men alltid samma utgångspunkt. Konstiga känslor. Dessutom har jag tydligen börjat prata i sömne, och det rejält.

Natti natti

Så, då har en hel dag gått utan några problem. Fyra timmars kemilaborationer, tågåkande i massor, lite plugg och matlagning till imorgon. Ja eller det blev sallad med ugnsstekt kycklig och fullkornspasta. Alltså får jag en smaskens lunch imorgon :) Blir nästan långdag då oxå, ja eller har lektioner från åtta till tolv och sen blir det att sitta med nya kemirapporter och lite projektarbete. Kanske även ta sig i kragen och försöka få ett nytt modem till det mobila bredbandet, mitt är nämligen kasst. Nu blir det att soooova, dags för en ny dag om fem timmar :P

Natti och dröm sött <3


Nya dag, älskade dag

Godmorgon! :) Trots att regnet öser ner utanför och det är vääldigt kallt i huset så är jag positiv inför denna dagen. Fått sovmorgon idag, kunna vakna av mig själv även om klockan var sju och sen ligga kvar i sängen och mysa till halv nio. Det är himmelriket när man vanligtvis måste gå upp vid fyra. Och så har jag fått en ny sovkompis, Tia :) Det är syrrans katt som jag passar just nu, hon ska kanske även flytta med mig över sundet (syrrans sambo är allergisk så dom kan inte behålla henne). Till helgen ska jag nog sätta mig och ändra lite i min bloggdesign, attans att jag är helt hopplös när det gäller photoshop och sånt.. Någon som har tips på bra program som inte kräver en ingenjörs-examen för att reda ut? Är jäkligt sugen på att prova Dreamweaver, men 7000 kr för ett program är lite mer än vad jag vill lägga ut. Nä nu ska jag sätta min och fila lite på min labbrapport, sen hoppa in i duschen och bli klar till elvatåget.

Ha en superdag! :)


-

Du har din och jag har min diagnos, såna som vi ska inte umgås..


Nu är det dags för


... party party! :)


Tomma löften

Uppdateringen är urusel! Förlåt förlåt förlåt! Inspirationen saknas och även tiden.
Snart blir det bättring.


RSS 2.0