Tim McGraw

Nått botten. En bra dag, trevligt sällskap och löftet om det jag förtjänar. Men det vill inte passa, det klämmer och sitter åt. Men jag orkar inte längre gå runt och vänta. Dags att få ordning på allt och ge mig själv en ny chans.


But when you think: Tim McGraw,
I hope you think my favorite song
The one we danced to all night long:
The moon like a spotlight on the lake
When you think happiness,
I hope you think: "That little black dress"
Think of my head on your chest,
An' my old faded blue jeans
When you think Tim McGraw,
I hope you think of me


.

Intressant dag idag, fullt med människor på jobb, mentalt och kroppsligt trött. Ändå pigg på något konstigt och lite läskigt sätt. Efter att ha tittat på teve i en halvtimma insåg jag att jag kollade på fotboll, dessutom en väldigt tråkig match. Men nu ska jag och mina skor peppa lite till, ja dom är ena beauties! :)


Nattmusik


Dom sällsynta dagarna

Idag har varit en perfekt dag, en av dom som inte kommer särskilt ofta, och jag kan inte annat än somna med ett leende på mina läppar. Ja en förnöjd suck sitter även på plats. Det var länge sedan jag kände mig såhär levande, ja lycklig, upprymd. Helt enkelt varit mig själv fullt ut utan orosmoln eller annat som dragit ned mig. I mina öron hör jag You Make It Real på repeat, mitt alldeles egna soundtrack just nu. Inte vill jag pausa eller stoppa musiken, nä men skruva upp ljudet på max och förlora mig själv. Trots att jag aldrig kunnat kalla mig mer vuxen så känner jag mig som ett barn inombords. Du vet den där glada känslan, den som fick oss att tro att vi kunde klara allt, den består inom mig. Ja den försvinner inte med tystnaden, ensamheten, inte heller när tröttheten nu smyger sig på. Men den är så bekvämt inlindad i hela mitt väsen. Jag går långsamt fram, ett steg i taget, lär mig att njuta utav alla detaljer. Mycket lättare än vad jag trodde, även fast jag lätt kan gasa på, bli fartblind, missa flera stopp på vägen. Jag har börjat att falla, men jag vill nog kalla det sväva.

Kortisinlägg igen..

En heldag på IKEA, massa massa plugg, Ice Age 3, och nu, Kathy Griffin. On top of that fick jag för mig att radera alla gamla konton på onödiga sidor, typ Lunarstorm. Vilka sidor har man nu glömt bort att man är medlem på?

.

"Ninety-nine percent of the world's lovers are not with their first choice.
That's what makes the jukebox play"


Morning glory

God morgon på er allihopa. Någon mer än jag som haft grava problem med att sova inatt? Inte det att man ite varit trött, jodå, dödstrött men huudet har varit så fyllt uta tankar att jag inte kunnat koppla av.. Well, well dags att fixa till sig inför jobb nu.

.

And he whispered to me in the darkness as we lay together,
”Tell me where to touch you so that I can drive you insane,
tell me where to touch you to give you ultimate pleasure,
tell me where to touch you so that we will truly own each other.”
And I kissed him softly and whispered back,
”Touch my mind.”


Vackert..


Förberedelser och latmaskande

Idag är det plugg som gäller. Ja och lite dansande och pilates. Sen är det förberedande inför imorgon. Någon har nämligen en dejt..

Planering av ondo?

I don’t wanna wait for our lives to be over

Ju äldre jag blir, ju mindre verkar jag ta vara på det jag äger, framtiden. För hur mycket jag än erfarit utav planeringar så inser jag aldrig att det mer äter upp min nuvarande tid än ger mig ny tid. Man är så fast i ordningen och planeringen om vad som ska hända att man missar det som händer just nu. Ja det är ju faktiskt synd att vi inte ser vad som finns framför oss. Jag är rädd för det okända, att inte veta vad som ska hända. Därför vill jag planera, känna en säkerhet och veta att jag har något att hålla mig fast vid. Om inte mer nu när jag flyttat så har jag förankrat mig vid min planering. Jag har alltid något att falla tillbaka på, men när den spricker, då kommer det omedelbart ett hål med ensamhet där en trygghet tidigare funnits. Jag kan ärligt talat säga att ordet som mest beskriver vistelsen i den nya staden är just ensamhet, ja för jag är ju ensam här, trots skola och jobb, när jag väl kommer hem till lägenheten så är jag alltigenom ensam. Men inte vill jag flytta hem, nej, jag vill vara här, bara det att jag aldrig upplevt det såhär. Isolerad på ett helt annat sätt eftersom jag inte har vännerna runt om hörnet och inte kan uppdatera mig på samma sätt när jag fortfarande saknar internet. Visst blir det mycket mys för mig själv i soffan på kvällarna, ja och långa samtal innan jag ska lägga mig. Men det är ändå inte samma sak. Den mänskliga kontakten jag har här och den bekantskapskretsen jag bygger upp, den är inte densamma som hemma. Den känns mindre personlig och inte alls så nära inpå. När flytten stundade var det många tankar om hur allt skulle kunna bli, om festande och ett roligare jag. Men nu när jag väl är här så är jag inte särskilt annorlunda, och inte heller festar jag mer, mindre däremot. Vissa dagar blir riktigt långa, att cykla hemifrån vid sju på morgonen och sen inte vara hemma förrän tio på kvällen, men jag gillar mitt nya jobb, och skolan hade jag inte velat vara utan. Imorgon ska jag titta på en annan lägenhet som erbjuder mig ett mycket längre kontrakt. Men jag trivs tyvärr så himla bra i den jag har just nu, det är verkligen synd att jag inte kan bo i den så länge.


La Suede

Är hemma i Sverige nu en snabbvisit. Kom igår och åker igen ikväll. Skulle egentligen ta med mig lite sällskap över sundet, men den dealen blev inställd. Så det blir en lite smått ensam kväll med vin och ostar jag inte ens gillar. Fast jag kan alltid sitte och titta på mina nya stövlar. Ja nu är jag ägare till ett par knähöga stövlar utan höga klackar :) Nu ska jag inte frysa om benen mer! Och sen har det blivit klippning och färgning, så nu har man ingen utväxt som får en att se skallig ut. Fira detta gjorde kusinen och jag genom att bli påbackade på Coops parkering, så nu är dagen fulländad. Jag undrar nu bara hur jag ska få hem all min packning plus mitt nya Ps3 med alla tillbehör utan att dra på mig ryggskott. Och imorgon ska jag montera på nya lampor på cykeln min, tillsammans med att folkregistrera mig och jobba. En massa saker som ska hända ja. Nä nu ska allt packas ihop pch sen blir det att bege sig till bussen. Sakna mig inte alltför mkt nu tills när jag kommer tillbaka nästa gång ;)

Den lille opdatering

Ja fredagen var trevlig som sagt :) Jag träffade en fd hockeyspelare från Rögle, det kan ju vara nått. Dom samtalen bestod av en svensk som pratade dålig danska och en dansk som pratade dålig svenska. Väldigt underhållande faktiskt. Eftersom jag är internetlös därhemma så blir det bara uppdateringar nu när jag är i skolan och snyltar på deras trådlösa. Det nya jobbet går bra, jag trivs, och i lägenheten känner jag mig verkligen hemma. Även om alla mina saker inte riktigt får plats :P En vecka har nu snart gått och jag börjar sakta inse att jag faktiskt har flyttat nu, det är inte bara tillfälligt utan faktiskt för en fleraårsperiod. Har inte riktigt tid att skriva något längre just nu eftersom det är mkt som ska fixas innan min dissektion kl 13, så jag får helt enkelt skriva inlägg därhemma och sedan posta dom när jag väl är kommer i kontakt med en oskyddad uppkoppling :)

Men innan detta inlägget är slut så bjuder jag på fredagens outfit. Dock fattas stövlarna i bilden, men dom var, som alla mina andra skor, heeeeeta!


Kvällar på Rosies

Och så var jag hemma från en utgång i Köpenhamn. Det är lite annorlunda för mig numera, hela saken att bo i en ny stad och inte känna någon. Men ikväll var jag väldigt bra i centrum där på krogen och jag gillade min uppmärksamhet. Fast när den upprepade frågan om varför jag är singel kom upp och när jag svarade med mitt vanliga svar att jag inte ville gå något förhållande nu när jag flyttade, så känner jag att mina argument falerar och mina tankar vandrar iväg. Jag är ledsen över att erkänna att min egna styrka inte blivit särskilt större under året som gått, men jag försöker. Även om mina dåvarande värderingar numera bara verkar vara anledningar för att vara tillgänglig.

Keep Me Hanging OnSet me free, why don't you babe
Get out of my life, why don't you babe
'Cause you don't really love me
You just keep me hanging' on
You don't really need me
But you keep me hanging' on

Why do you keep a coming around
Playing with my heart?
Why don't you get out of my life
And let me make a new start?
Let me get over you
The way you've gotten over me

Set me free, why don't you babe
Let me be, why don't you babe
'Cause you don't really love me
You just keep me hanging' on
Now you don't really want me
You just keep me hanging' on

You say although we broke up
You still want to be just friends
But how can we still be friends
When seeing you only breaks my heart again
And there ain't nothing I can do about it

Woo, set me free, why don't you babe
Woo, get out my life, why don't you babe
Set me free, why don't you babe
Get out my life, why don't you babe

You claim you still care for me
But your heart and soul needs to be free
Now that you've got your freedom
You want to still hold on to me
You don't want me for yourself
So let me find somebody else Hey!

Why don't you be a man about it
And set me free
Now you don't care a thing about me
You're just using me
Go on, get out, get out of my life
And let me sleep at night
'Cause you don't really love me
You just keep me hanging' on...

Snaaaart!

Kom hem från jobb för lite mindre än en timme sedan. Det har varit en bra dag :) Hämtade nycklarna till lägenheten, köpte telefon och danskt kontantkort, upptäckte att det ligger en pub bara runt om hörnet, och så fick jag äntligen sättas i arbete på mitt nya jobb. Om åtta timmar går flyttlasset över sundet och jag kan då inte längre kalla mig något annat än köpenhamnsbo. Visst kommer jag sakna allt som är bekant för mig, men utmaningen att komma ensam till en ny stad är ändå överväldigande. På fredag firas detta med lite hemmafest, sprit och utgång på Rosie McGee's.

Jag tycker inte om detta, förnimmelsen utav saknad. Dimmigt var det, men ändå glasklart, och jag trillade dit igen. Akilleshäl, svaghet och förbaskat dålig självdiciplin. Det var som förr, väldigt hemma och naturligt. När jag vaknade upp kändes det som att jag drömt allt, att vinet hade lurat mig. Men där mellan flaskorna låg en liten dosa, beviset på att igår faktiskt hade existerat. Dags att sova nu och acceptera att det som en gång hänt aldrig kommer att hamna i en framtid. Det läggs ett hav emellan, men tankarna kommer inte längre bort för det. Följ med mig. Kanske det finns en fristad.

Tell me it's not happening
Say it's not as it seems
Tell me that I'm gonna wake up
It's just a bad dream
Please tell me that it's fiction
Tell me it's just a lie
Whatever you choose to tell me
Please say he didn't die


Bye Bye Big Mac!

Nu är jag ju då hemma från min sista stängning och arbetsdag på jobb, lite tomt känns det.. Men nu har jag två dagar att vila upp mig på, ja eller storhandla och packa inför flytten. Imorgon blir det IKEA och införskaffa matbord, stolar och lite annat smått och gott. Sedan ska jag ta mig iväg och inhandla en ny teve och få hem soffan från pappsen. Dags att sova! Om några timmar vankas det frukost med familjen och det vill jag inte missa.

RSS 2.0