Snabbisinlägg

Sådär en månad kvar till balen.. Ja eller lite mer, men ändå. Efter min lilla släng med feber är jag igång med träningen igen, och har dessutom upptäckt nya övningar jag kan göra med den kära pilatesbollen :) En klänning har äntligen valts ut, så nu ska det väljas färg och sedan sys den upp. Skor och väska återstår också, hehe, men handskar, ja dom har jag haft ett tag nu. Tur att något går framåt iaf ;) Lönen trillade in på kontot idag och jag upptäckte att det var en avsevärt högre summa än vad jag hade väntat, så medan jag dansar min lilla lyckodans tänker jag på allt roligt jag kan göra i sommar.

Dags att bli klar för jobb och stormöte ^^

Superb musik!


Söndagsgott! :)

Visst är det lite mysigt att spontant baka sig en smulpaj och sen avnjuta den framför teven. Jag skyller ändå lite på min mamma som tyckte att vi både skulle ta brunch och fika när dom kom på besök idag. För alla vet ju hur jag börjar sukta efter socker så fort jag får smaka den minsta mängden utav det :P

Men äpplepaj blev det, och visst var det gott! Sen fick ju helt klart både händer och naglar en liten spabehandling när degen skulle beredas, ja och långa naglar resulterade ju i att hälften fastnade under dem :P


Supermassive Black Hole

Nu spelas det musik på hög volym här i lägenheten. Dags att få ut det onda för idag och in med det goda, alltså ska feber och trötthet ersättas med odräglighet som endast jag vet hur det går till. Jag har till exempel upptäckt idag att man inte ska blanda proteinpulver med tillhörande smaktillsättning i yoghurt om man inte har en mixer. Resultatet blir nämligen ett mättad blandning som mer eller mindre får en illamående i ett par timmar. Men tillsammans med pillerna som tog ner min feber och en militär som ännu en gång nekats ledighet så verkade ju dagen ändå flyta på rätt bra trots dess negativa aspekter. Så nu förtjänar jag väl en hejdundrande kväll, även om jag misstänker att det så kallade förfestandet slutar i att jag somnar utslagen på soffan och sussar sött tills morgondagens besök kommer för brunch. Köpenhamn, älskling, ge mig ännu en kväll i din ära!

Välkommen hem

Återigen hemma i Köpenhamn efter en detour till Malmö. Visst är det skönt att detta är mitt hem nu, ja för jobbigt hade det ju varit om jag känt mig som bortrest under dessa fem åren. Helt enkelt är jag i det lya livet med Danmark som tillfälligt fosterland. Sen har jag hittat min drömklänning till balen, men då priset motsvarar en hel månadshyra vet jag inte riktigt om det blir den eller en annan. Fram tills tisdag har jag iaf på mig att bestämma mig :) En ihärdig feber har jag minsann också, men inte ska det stoppa mig idag, nej snart bär det av ner till Ströget för att kolla på ytterligare balklänningar och se om jag kan slå den andra ur skallen. Ikväll blir det middag med gott sällskap och därefter får man nog vara duktig och sova. Sömnen har inte precis varit en prioritet dom senaste dagarna och efter Slagsmålsklubbens spelning nu i veckan så skriker min kropp efter lite barmhärtighet. Dessutom måste fröken få ihop ett nytt inlägg till C-R's blogg.

Chances are I'll hold you and I'll offer all I have

Ally McBeal består utav fem säsonger, mer än 100 avsnitt och en Larry som jag förälskade mig i som liten. Jag kommer aldrig förstå var jag hittade romantiken att han lämnade henne, och att man i varje avsnitt fortfarande hoppas på att han ska komma tillbaka. Hittar alla sin sanna kärlek, och när vi gör det, får vi behålla den? För chansen finns ju att den vi finner den sanna kärleken i inte finner den i oss.

Chances are you'll find me
Somewhere on your road tonight
Seems I always end up driving by
Ever since I've known you
It just seems you're on my way
All the rules of logic don't apply

I long to see you in the night
Be with you 'til morning light

I remember clearly how you looked
The night we met
I recall your laughter and your smile
I remember how you made me
Feel so at ease
I remember all your grace, your style

And now you're all I long to see
You've come to mean so much to me

Chances are I'll see you
Somewhere in my dreams tonight
You'll be smiling like the night we met
Chances are I'll hold you and I'll offer
All I have

You're the only one I can't forget
Baby you're the best, I've ever met

And I'll be dreaming of the future
And hoping you'll be by my side
And in the morning I'll be longing
For the night, for the night

Chances are I'll see you
Somewhere in my dreams tonight
You'll be smiling like the night we met
Chances are I'll hold you and I'll offer
All I have

You're the only one I can't forget
Baby you're the best I've ever met

Oh sweetheart put the bottle down, 'cause you don't wanna miss out

Efter fruktsallad på meloner och vindruvor toppat med hackade hasselnötter och chilichoklad blir det nu dans i lägenheten. I Do Not Hook Up får mig på fall denna kväll och visst är det kul att skaka på rumpan min lite extra. Nedräkningen är även påbörjad, tre dagar tills blondinen kommer tillbaka, hejdå rödhårig ^^ Detta ska firas med sjungande för full hals.

Njuut med mig!


Knep och knåp

Jag är ju alltid ute i god tid.. Men undra om jag inte blivit lite knäpp nu. Balhandskar kollas redan på, frisören vill jag boka och likaså sminkningen. Det enda som jag konstigt nog väntar med är själva klänningen och skor. Hehe, ja sen måste man ju hitta en frisyr man vill ha också. Och hur jag ska bli snyggt solbränd tills dess, det ska vi inte ens prata om! Vilken tur att jag har tre månader på mig.. Och så hoppas jag ju självklart att det vankas förkväll när jag väl är i Stockholm. Hade ju varit kul att träffa lite annat folk från CR :)

Titta titta!

Idag är det gästbloggande på Charismatic Revolution ang självkänsla och självförtroende :) Ni kan läsa inlägget här. Sen städades det lite i köket och se vad som kom fram! Sofie tycker att det är en fröjd för ögat :P


Hästsaknad

Visst är det skönt med tidiga dagar, att ha hela kvällen fri. Satte precis igång Brüno, men gav upp efter tio minuter, verkligen inte en film för mig! Just nu sitter jag här och saknar hästarna, snacka om att jag vill börja rida igen! Snart ett år sedan jag slutade och jag vill bara krypa upp mot en kraftig hals och gömma mitt ansikte i en böljande man. Verkligen synd att jag inte har tid för mitt intresse längre.

.

En minst sagt intressant vecka har passerat, lite annorlunda än vad jag hoppats på, men visst gillar vi förändringar. Blev nästan en flaska för mycket under middagen hos chefen, många extrapass på jobb, långa skypesamtal inpå morgonkvisten och besök från Sverige. Sofie deltog i min första utgång sen mitt lite väl vilda allahjärtansdagfirande. Det var biljard på O'Learys, rockkväll på Rosie's och drinkar på A-bar. Vi dansade glatt och det verkade som att hon nog vill göra detta fler gånger. Så blev det ju även shoppingrunda på Ströget där jag desperat letade efter en klänning passande en officers sällskap, och när den rätta hittats tog vi oss hemåt för att piffa till oss och därefter leva lyxigt med god middag och massvis med vin. Ja så nu är ju lägenheten återigen lite tom efter att ha haft en "inneboende" dom senaste dagarna, fast min säng har iaf blivit större..


Som man ser ut efter en massa vin.. Ajaj


Please break my heart, just as long as you do it while you're singing


RSS 2.0