Olika "approches to sex"

Har på sistone upptäckt hur olika killars "approaches to sex" kan vara. Fast jag verkar stöta på tre stycken typer gång på gång, TFO, Needy och Praktikern.

TFO, Technical Freeze Out, som jag kallar det är en sån kille som ringer, messar, ja allt för att få ens uppmärksamhet först. Sen börjar han att berätta stillsamt att han är sugen på sex och lägger snyggt fram att det är just dig han vill ha det med. Om du säger ja direkt, då är det inga problem, då är det klart. Men om man velar, ex inte kan ta sig till honom eller har något viktigt att göra, då propsar han på att man ska komma och försäkrar om att det inte ska vara något problem för dig ändå. Då går du med på det och bokar om dina planer, allt är frid och fröjd tills ögonblicket innan du ska verkställa allt, då kommer det, TFO - han kommer med den snabba kommentaren att han inte kan, är trött, inte sugen, mm. Kvittar vilken tid på dygnet eller hur lång tid innan han sagt sig vara sugen, det händer med en stor säkerhetsmarginal. Slår aldrig fel, någon som ser sambandet mellan en TFO och alla tjejer som teasar killar titt som tätt? Du märker inte om en kille är TFO förrän efter första sexet, och kom ihåg att en TFO är en sån du vill ha sex med igen!, han är alltså din hemliga sexgud.

Needy är killen som desperat hör av sig varje gång han vill ha sex, en sån kille som du haft som engångsligg men som aldrig riktigt fattade det. Han kommer med dåliga förfrågningar som hjälp med skolarbeten, jobb och dylikt bara för att få dig närmre inpå. När du sedan väl hjälpt honom så lovar han att återbetala dig precis hur du vill, sex är så klart hans undertydda mening av detta, och har även stora förväntningar på att detta ska indrivas snarast. Jag tror inte att jag är den första i världshistorien som till slut av sympati faktiskt har sex med killen och trott att han efter det ska ge upp, men som att ge sin hand åt ett lejon - aptiten ökar, och du kan säkerligen ge dig på att minst resten av din arm är i farozonen - så kommer han vilja ha mer, och nu även förvänta sig mer av dig eftersom du hade sex med honom igen. Då måste han ju ha varit bra, eller? Han erbjuder sig att komma och hämta dig, köra dig till och från ställen, samt sovplats. Killen går från Needy till Extra Needy, och du kan vara säker på att dubbelt så många skolarbeten kommer nu att behövas hjälp med.

Praktikern är den du alltid kan lita på att han kommer leverera. Det behöver inte alltid vara bra men säger han att det ska hända, så händer det. Detta är typen som messar när han är sugen och förväntar sig inget, säger du nej så tjatar han inte och säger du ja så är saken klar. Inget extramys eller långa konversationer krävs, bara en liten isbrytare, sex och sen kan du gå hem igen. Praktiskt, eller hur? Praktikern är ofta någon du haft ett förhållande eller liknande med innan, han vet vad du gillar och kräver inte något extra från dig.

Då är frågan hur dessa skiljer sig så..?
 
Mitt svar på detta är: Det är killar, en komplex sammansättning av hormoner som jag för länge sedan slutat att försöka förstå mig på. Blanda in känslor om du vill i analysen men en kille fungerar helt enkelt inte som en tjej, så det är ganska stor chans att du inte får rätt ändå.

Kommentarer
Postat av: Perfection

Vad är jag för typ av kille? =)

2007-12-11 @ 09:37:11
Postat av: pugrandmasterflashbanger

en needy kille, tydligen.

2007-12-11 @ 21:30:42
Postat av: Guru

Haha!

Underhållande läsning! :-)

2007-12-23 @ 23:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0