Svenska sommaren tar fart

Ja nu har min svenska sommar tagit fart rejält! =)  Vad sägs som en helkväll i Köpenhamn med Lolli? Eller födelsedagsfest för Jeppe och filmkväll?

I fredags åkte jag över till Köpenhamn för att träffa Lolli, hennes familj och en norsk familj på Tivoli. Jag och Lolli skulle gå med Mårten, den äldsta sonen av norskarna, och för att inte jag ska få oönskade reaktioner på kvällens förlopp, så beskrivs den bara med enstaka ord. Om man ska veta vad det betyder står så får man antingen ha varit med, eller fråga snällt..

* Tivoli - demonen, draken mm.
             - nachos med guacamole
             - Smirnoff Ice och döda sjömän

* Utgång - Jesper
                 - 18 år, leg i Gällivare 
                 - Shots och drinkar
                 - Borttappad handväska, 17 år
                 - Regn, handdukar tjejer?
                 - Mer shots
                 - Dans
                 - Lolli + Mr Svart tröja ;P
                 - Cigaretter
                 - Blåsning, "Hon är tänd på dig"
                 - Anders, "forelsked"
                 - Knäckt diadem 
                 - Taxi  "hem", framme ca 5.30

I lördes fick man bege sig hem från Köpenhamn, och in till Malmö. Jesper skulle fira sin 18-årsdag (han är till sjöss när det egentligen är aktuellt) och vi skulle överraska honom på släktkalaset. Blev lite fest över det hela och vid ett blev vi vidaredragna till fest på Kirseberg. Hann väl komma dit för att upptäcka att festen skulle sluta och folk drog vidare till en annan. Där var det för mkt folk så de släppte inte in fler. Ja så då var det bara för den "muntra" skaran att cykla tillbaka till Toftängen och spendera resterande tid där.  Sen i söndes så blev det en liten tur till Svedalamarknad för att träffa Carro och köpa biljett till SommarRock =D Eggad av det fina vädret visade Sara sin spralliga sida och dansade till ett coverband som spelade på gatan. Detta resulterade i att man nästan lyckades välta en tant inne på Ica ^^ När biljetten var köpt (450 kr för 3 dagar) åkte men tillbaka till Malmö, tog en liten shoppingrunda på Triangeln och sen förberedde man sig inför kvällens evenemang - filmkväll med American Psycho 1 och 2. Sista kvällen i Malmö för denna gången, och igår var man hemma i lugna lilla Örup igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0