Off the market

Ja nu är jag officiellt off the market, även om jag inofficielt varit det ett bra tag. Jag är sådär sockersött kär, upp över öronen förälskad och fylls utav saknad efter bara ett par minuters åtskildhet. För en gångs skull ser jag fram emot mötet med föräldrarna. Jag längtar efter samtalen och den där rösten som gör mig helt varm inombords och jag kan inget annat än att le när vi målar upp en gemensam framtid. B du har mitt hjärta och det slår endast för dig.

Minnen från dimman

Ah, dessa kvällar i glamour - barer, drinkar, högklackat, fluffigt hår och glitter glitter glitter. Kan det vara Malmös nattvimmel? Det är så vi minns dimman, men vi vet att det är en glorifiering utav den bortsupna verkligheten. Men vad är det som vi så vackert minns? Och vad är det vi gör som för stunden verkar så fenomenalt?

Efter otaliga nätter i just denna dimma har jag mina egna små historier om hiskeliga upptåg som lämnat Malmö darrande (trodde jag). Vi har våra stamhak, bartenders som gillar oss och människor som vill synas i vårt sällskap. VISA är min bästa vän. Men dessa hemska hemska hemska shots som ärligt talat hemsöker mig och som Drottningen försöker få i mig så fort hon får en chans. På sistone har jag upptäckt hur jag börjar tappa smaken för starksprit och hellre bara dricker cider. Tantvarning?! Fast ändå spetsar vi våra drinkar på B&B med insmugglad Smirnoff, så det är egentligen inte konstigt att jag har en kullersten från Lilla Torg liggandes på mitt sängbord. Hur kom den dit? - Jo, den såg ensam ut och jag bestämde mig för att ta med den hem. Att det sedan var samma kväll som Reclaim the Streets och att Malmö svärmade med poliser var inget jag reflekterade över när jag satt i bilen och skrålade raggarrock högt med stenen i mitt knä och en Drottning som trummade i (o)takt med musiken. Inte heller när jag vid knappt halv två springer rundor på Statoil för att hitta redbull, ger upp då jag inte kan hitta det någonstans och sedan får det utpekat precis vid ingången och därmed egentligen omöjliga att missa. Och så får man vid avskedet för sig att man ska göra en diplow på Drottningen och det resulterar i att hon trillar över en och vi båda landar raklånga på asfalten. Jag undrar hur B står ut.. I bilen påväg hemåt tittade jag lite smått fascinerat på skrapsåren jag fått på armarna och blodet som bildade små droppar på huden. Ny suprutin för duon kanske? Om inte annat så visade vi asfalten vart skåpet skulle stå!

Onödig glömska

Ibland behöver vi bara vara tålmodiga och vänta på det som är oss kärt, 
för det händer att vi faktiskt får det i slutändan.

Efter 11 timmar på jobb kan man kalla sig allt annat än pigg, speciellt när man inte sovit som man borde inatt utan istället spelat Rock Band in på morgonkvisten. Kom på idag att jag missat att skriva in mig på en nation, och jag har tenta på fredag. verkligen smart utav mig.. Får så fint vandra ner till Östgöta imorgon och hoppas på att inskrivningen inte slutade förra veckan. Fast innan dess ska jag läsa 200 sidor till morgondagens bokdiskussion, så dags att sätta igång nu.

.


.

Du, får jag chans på dig?

Danska deluxe

Sitter just nu i skolan, hade fixat med hela arbetet, skitsnygg layout och allt. Ja vad händer? Bibliotekets officepaket har inte samma program som min lilla laptop och arbetet blev helt förstört. Bara att börja om igen. Såg fram emot en skön eftermiddag utan plugg.. Måste iaf lägga mig tidigt ikväll, satt med arbetet hela natten så kan behöva lite sömn.

¿Estoy enamorado?

Jag vet att du kommer läsa detta, och det gör mig bara glad.
Jag saknar dig, även fast vi sågs igår och jag längtar tills vi ses imorgon.
Har aldrig känt såhär för någon innan.

B, jag är kär i dig.

.


Inaktivitet

Förlåt för inaktiviteten här, håller på att fixa med en ny bloggdesign som tar ganska mkt tid eftersom man inte är så van vid photoshop ännu ^^ Blir ett massa omstrukturerande med nya kategorier till alla inlägg och sånt, gud, det tar mer tid än vad man tror. Men det SKA bli fint! =) Så tills dess - håll ut!

Kan bara inte

Det är totalt omöjligt detta, att inte skriva om dessa stunder som är så jäkla fantastiska. Och vem kan jag mena? En man som fått otaliga rivmärken och bett från mig och som fortfarande kommer tillbaka. Skulle ses oskyldigt förra veckan för en gångs skull, det slutade med ett utav de bästa sexen jag någonsin haft, och jag var tvungen att vara tyst eftersom väggarna är papperstunna i den lilla lägenheten. Bara att bita sig i läppen, frusta till och kväva alla belåtna ljud som så lätt kan släppas fram. Tro mig, det var inte lätt när mannen i fråga viskade alla dessa snuskiga saker i mitt öra. Jag skäms inte för det - jag älskar sex. Händer som spelar över ens kropp och kyssar som får en att bli alldeles knäsvag. Långa härliga duschar som endast är förspel till något ännu bättre och mer intensivt. Jag älskar älskar älskar det! 

.


Om du lämnade mig nu

Exakt 2 månader till födelsedagen idag, det betyder fest och löneförhöjning. Nu denna kväll är man nästan helt utvilad efter veckans alla upptåg och förberedd på nästa veckas ännu mer späckade schema. Hela hjärnan är fylld med danska och det är nästan lite svårt att skriva något djupt på det svenska språket. Tolk är iaf inget yrke för mig.. Jag är nervös inför morgondagen, nervös inför något som jag inte kan påverka. Sorry darlings, huvudet värker som ett jag vet inte vad, så superbloggningen får vänta <3

 Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Brunetter, Ben&Jerry's och B&B

Ja de tre magiska B:na i mitt liv just nu. Läste i en artikel att brunetter tydligen ska vara mer självsäkra än blondiner, kan det verkligen stämma? Själv lider jag fortfarande utav nyhetens behag och stormtrivs i min bruna frilla. Mamsen var inte så värst glad när hon såg förpackningen med hårfärg, tänk det fina blonda håret som skulle försvinna! Nu är det dock bevisat att jag kanske ser bäst ut i lite mörkare toner, så vem vet, kanske blir brunt lite mer än en gång om året numera. Samtidigt som man får glänsa med sin nya look så är det ju även lite annat man har och göra i sitt liv, typ skola och jobb. Sen när tiden finns över så försöker man att trycka in små mysdagar med Lolli, som faktiskt igår (och idag) förgyllde min dag med sitt sällskap och en film ackompanjerad med ostbågar och läsk. En bägare Caramel Chew Chew slank även ner i påsen, men den frossade jag inte i mig förrän precis - fortfarande gooooott.. Dock är mer än halva glassen fortfarande kvar och tack vare värmen från min skrivbordslampa så simmar chokladen i en rinnig kolasmakandesörja. Kanske tur det, annars hade man kanske haft det svårt (ja ännu svårare) att komma i festblåsan på fredag när HG har "reunion". Förfest i en lundalägenhet innan utgång och jag hoppas på Malmö med Lilla Torg, ja B&B (i mitt hjärta), kanske även lite dans och sedan lägga sig med en vacker man vid sin sida. Recension utlovas.

Gammal poesi

Jag kan inte sova 
för att jag inte kan sluta tänka på honom,
jag blir nästan galen 
över att mina sängkläder inte längre luktar honom,
och jag kan inte förmå mig att slänga hans snusdosa 
som är det enda jag har kvar av honom.

Jag hatar att vara kär,
jag hatar att sakna någon så mycket att jag bara vill gråta,
jag hatar mig själv för att jag inte kan nöja mig med det jag får
utan alltid vill ha mer,
jag hatar hatar hatar att jag kanske älskar honom.
Men jag kan inte hata honom,
vilket får mig att hata mig själv ännu mer.

.


Jo jag är inne i en Tracy Chapman-period

Total kalabalik

Vakna upp med rödsprängda ögon i en säng där inget stod rätt till. Lakanet helt avsparkat, täcket inklämt mellan sängen och väggen, kuddarna utspridda på golvet och mascara utsmetad på madrassen. Tror det var en jobbig natt för mig. Men jag förtjänade det nog, för jag var ingen trevlig människa igår. Skrik, slag och tårar. Jag är inte lätt att handskas med.

.


Poesi

Läs mellan raderna

Välkommen in i mitt liv
ta del utav det jag kan erbjuda
Gör dig hemmastadd
du kommer att få stanna länge
precis hur länge du vill

Magsjuka, tequila och raggarrock

Jo det har varit svårt att missa att jag varit magsjuk från och till nu efter semestern, men vem stoppar det egentligen? Det roliga är när kroppen bestraffar en efter lite väl mkt aktivitet och vrider runt magsäcken på en. Gör faktiskt lite ont då. Men men, vi överlever alla det förr eller senare (förhoppningsvis). Jag är lite stolt över mig själv efter förra veckans strapatser, jag har nämligen vågat i mig tequilashots igen. Tog bara 10 månader.. =P Och vad tänkte man när man klarat det? Jo - Var det detta jag oroat mig för?! Tror att jag hädanefter kan ta tequila utan att fasa ytterliggare en superfylla med toalettstolen som bästa vän. Och så har jag sett och åkt (och provkört) bilen jag ska ha som gift. En rosa Lincoln cab med vita lädersäten, fyrsitsig såklart. Det enda som saknades var brylkräm och en stålkam. Jag hade lätt passat in på Vallåkra med raggarrocken som kom HÖGT ur högtalarna.

RSS 2.0