Tadaaam

Ja såhär ser jag ut idag då.. =)Sí, sí

Ah, dåligt med uppdatering. Kan iaf säga att jag skriver från min nya laptop nu, så förhoppningsvis fler inlägg nu eftersom en seg dator inte längre kan stoppa mig ;) Nu ska jag fortsätta att plugga till min danskatenta, gud, man har nästan glömt bort hur livet var innan allt plugg tog över. Tur att jag har Jonathan som får mig att ta en paus då och då ^^ 

RoomService à la Wüeggertz

So, målandet är i full gång, nya prylar inköpta och jag är på jakt efter en ny (och större) säng. Minst 140 ska jag ha, och det är ibland lite surt att en students plånbok är så pass tunn. Även om man vill så kan man ju inte lägga hela månadslönen på en säng, sparar ju ihop till en ny tv och laptop som sagt. Sen är jag ju lite kräsen i min smak oxå, så jag vet att en säng kommer gå på minst 3000 kr. Damn.

Höstblues

Vädret, sinnesstämningen, skolan, ja allt leder till mer eller mindre tristess. Jag har lyckligtvis mina ljuspunkter varje dag, och jag älskar dem, men tyvärr så är hösten den mest deprimerande årstiden som finns. Okej, uppkörningen närmar sig, jag fyller snart år, det är löning imorgon, rummet börjar att målas om till helgen. Men det är ändå något som saknas. Drivkraften har helt försvunnit och jag har blivit lat, ordentligt lat. Sedan i somras har jag inte gjort något åt min diktsamling, jag har inte börjat skriva på något nytt och inte heller tagit tag i allt det material som jag redan fått ihop. Träningen går sämre och sämre och det tack vare att jag inte har vatt i stallet på hela fem veckor och jag verkligen saknar allt som har med ridning att göra. För ett par år sedan skulle jag nu ha hållt på och planerat in alla klubbtävlingar jag ville ställa upp i och tjata tjata tjata på mamma att låta mig ställa upp, sedan skulle jag halvt livrädd tagit  mig runt på en 0.50 bana i ett extremt undertempo och känt mig som en världsmästare när jag felfritt gick i mål. Eller alla uteritter på söndagsmorgnarna över fälten kring Jägersro när ingen annan utom naturen själv var vaken, spränga fram på Flisbanan och känna hur kylan bet i kinderna. Det var ridturer värda att minnas. Idag känns det mer som att jag trampar på samma ställe och inte kommer någon vart i min ridning. När jag blev sjuk förlorade jag allt jag byggt upp under flera år, och nu dom senaste två åren har jag fått kämpa för att komma halvvägs vart jag var innan och just nu vill jag bara ge upp. Jag vill så mycket men jag kommer ingen vart, alla mål jag hade satt upp för mig själv innan gymnasiet är fortfarande inte nådda och jag känner att kanske orkar jag inte längre sträva efter dem. Kanske är det dags att ta en paus ifrån hästarna?

Jonathan

Det är helt ofattbart hur känslor kan överrumpla en sådär. Vissa dagar slår dom en utan förvarning och man blir nästan paralyserad. Ibland när vi sitter i bilen och jag tittar på honom kan jag totalt överraskas utav hur kär jag egentligen är i honom, och då kan jag inget annat än att bara sitta där och förnöjt titta på min pojkvän. Han är vacker i mina ögon, snygg, ja faktiskt oemotståndlig och han är som ingen annan kille jag någonsin varit med. Han är så mycket bättre. Jag är bara glad att vi var vänner så pass länge innan vi blev tillsammans för han är nu en utav mina allra bästa vänner, och jag vet att han är en av dem få jag kommer att behålla livet ut. Romantiker har jag blivit och njuter utav dom där små gesterna som att koka kaffe till honom varje morgon och baka scones till frukost lite då och då. Sen var det ju det här med skorna.. Skorna jag beställde från England och som han skulle få på sin födelsedag nu i December, samma dag jag fick hem dom i September kunde jag inte längre hålla mig och bokstavligen talat kastade dem på honom. Hädanefter får jag vänta med att köpa presenterna till sista stunden och det gäller nog även julklapparna. Jag försöker att vara en så bra flickvän som jag bara kan och ibland tror jag att jag verkligen lyckas. Fast det kommer dagar då jag nästan känner mig lite skyldig för att jag saknar honom alldeles för mycket och vill ha honom nära även om jag vet att han har ett liv som inte inkluderar mig till 100%, på samma sätt som att jag har saker i mitt liv som han inte är delaktig i. Men det gör inte att jag tycker mindre om honom eller vill försumma honom på något sätt, jag tror istället att våra skilda intressen ger oss perspektiv på det vi har tillsammans och på så sätt får oss att uppskatta det vi har ännu mer. Jag har nu bestämt mig för att han inte längre ska han gå under namnet B här på bloggen, han är värd att nämnas med sitt riktiga namn, rubriken och slutet på detta inlägg,

Jonathan.


I brist på annat

Namn: Sara Madeleine Elisabeth Wüeggertz
Piercingar: Inte än
Tatueringar: Helt klart, en för tillfället, nummer två är i skaparstadiet
Längd: 1,73
Skostorlek: 39/40
Hårfärg: I grund och botten blond, just nu brunett
Är du kär i någon: Väldigt
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nä, men hade gärna haft en egen lägenhet i Malmö eller Köpenhamn
Vilket shampoo använder du: Varierar
Vilken parfym använder du: Har runt 30 stycken, men favoriterna är alla DKNY som släppts, Prada Tendre och Diesel Fuel for Life.
Vad är du rädd för: Mörker
Gillar du att tvätta: Roligare än att diska


ÖVRIGT

Vad har du gjort idag: Sovit, myst med hundarna, kollat på teve och pluggat.
Var det kul: Kul och kul, avslappnande.
Hur tidigt steg du upp: Kvart i elva tror jag
Gillar du att slåss: Njaae, men kuddkrig och brottning är aldrig fel.
Vad ska du göra ikväll: Plugga och göra klart mitt rum.

Är du seriös: Antingen überseriös eller helt off.
Var har du ont: Fötterna, efter jobb igår.
Använder du hårspray: Nä, mitt hår blir bara konstigt om jag använder det.
Kan du stå på händer: Haha näe, jag skulle inte utmana min klumpighet.
Favoritserie: Ingen aning.. CSI?
Salt eller socker: Socker
Är du glad nu: Jodå
Var du glad igår: Joo, dock lite irriterad över för lite sömn
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Stockholm: har blivit kallt.. Nananaanaaaa (Oh yeah, det var Orup som sjöng det)
Göteborg: är mysigt
Kan du sjunga: Utan att skryta, ja, det kan jag. Rätt bra också faktiskt.
Spaghetti eller makaroner: Makaroner, snabbmakaroner
Ett land jag helst vill besöka: Island, eller USA igen.
Sparar till: En vägg-TV, en laptop och någon sorts resa.
Pålägg som gäller: Skinka eller Philadelphiaost
Dagens dryck: Proviva jordgubbsdryck


Jobb, jobb, plugg, plugg, jobb, plugg, jobb

Jepp, där har ni mina dagar i en sammanfattad version. Lyckligtvis så fylls stunderna mellan dessa ut med en massa pojkvänstid. Har just nu lagt ner Matte E för tillfället, känner att jag inte har tid med det samtidigt som jag repeterar Matte C för att kunna "hålla lektioner" i det. Och så började jag som sagt att göra om på mitt rum, typ total renovering, vilket resulterade i att jag i nuläget lever i en sanitär olägenhet. Kan tillägga att jag sedan jag gick upp imorse har hållt på med rensning fram tills nu och det märks knappt.. Imorgon blir det inget med renoveringen för då är det kvalitetstid i stan och bio med sötnos som gäller. Lördag kanske? Efter någon timma i bil och middag hos morfar min. Nä nu är det dags att fortsätta så att jag får undan lite till innan jag ska sova. Jag lovar lovar lovar att bli lite duktigare på att uppdatera (iaf skriva lite mer underhållande inlägg) så fort detta är klart!

.

Följ min blogg med bloggkoll

.


Long time no see

Jag ska inte klaga alltför mycket på mina kollegor som inte bloggar då jag själv varit inaktiv i snart två veckor. Visst hade jag kunnat skriva varje dag om allt jag hittat på med min söta och underbara pojkvän, men det är ju inte det ni vill höra =P Och det vet jag mycket väl. Ja så för tillfället spenderar jag istället min tid med att rensa på mitt rum, för vad händer inom kort? -Jo, jag ska måla och möblera om. Hittills har fyra lådor med böcker ställts ut i förrådet och två sopsäckar med gamla dokument åkt i soptunnan. Och så ska mitt kollage på dörren bli helt klart =)

Här kommer lite bilder på hur det ser ut i nuläget

                     

.


Just bara för att det är en av dom bästa låtarna just nu

RSS 2.0