Sara goes Chode

Sååå, var ute ikväll. Trevligt vakt, men ingen close. Jag har mjuknat till. Sara goes C H O D E. Hahaha.

.


Plugg plugg plugg!

Nu är det tentaplugg som gäller. Kopplar ur internet och telefonen, lägger undan tevekabeln och sätter mobilen på ljudlös utan vibrator. Så om någon själ skulle behöva få tag på mig får den helt enkelt komma och knacka på, som man gjorde innan dataåldern =)

Äääääntligen!

Mobilen ringde och jag fick reda på att jag blivit kallad till intagningsprovet till Veterinärhögskolan i Köpenhamn xD Just nu är jag så jävla lycklig!!! Ännu en gång närmar jag mitt mål, även om det är i babysteg så är det en rörelse i rätt riktning.


Utseendefixering

Jag tycker att jag ser bra ut, jag tycker att jag är snygg. Men vad tycker andra? Oftare än vad man tror bryr sig människorna man träffar inte sig om hur man ser ut eftersom de är så pass uppslukade utav sina egna funderingar över huruvida de är snygga eller inte. Alltså fixar vi till oss helt i onödan för att träffa människor som ändå inte mäker det. Sen finns det också dom dagar och tillfällen då man slås av hur pass naturligt vacker en människa kan vara, när man ser dess ansikte och bara häpnas utav hur ljuset faller och symmetrin som är fulländad.

.


Jag bär ditt hjärta

Jag bär ditt hjärta med mig
jag bär det i mitt hjärta
jag är aldrig utan det
vart jag än går går du, min kära;
och vad som än är gjort av bara mig är ditt verk, min älskling
jag räds inget öde, för du är mitt öde, min söta

Jag önskar ingen värld
för vacker du är min värld, min sanna
och du är vad som helst en måne har alltid betytt
och vad än en sol alltid kommer sjunga är du

Här är den djupaste hemlighet ingen vet
här är rotens rot, knoppens knopp och himmelens himmel utav ett träd kallat livet;
som växer högre än själen kan hoppas eller förståndet gömma
och detta är miraklet som skiljer stjärnorna åt

Jag bär ditt hjärta
jag bär det i mitt hjärta

- E.E Cummings

Vårnalkning

Man vet att det verkligen är vår när det står rådjur utanför ens fönster.

Dags att ta lilla Bettan till verkstan och ge henne lavemang ;) Sen ska hon få på nytt gummi idag, så man borde kanske fira med en riktig putsning oxå. I vilket fall som helst så är det bilfixardag och sen tentaplugg. Alltså blir det ingen vidare uppdatering här idag heller. Hoppas ni står ut =)

.

Kära Anonym, tack för att du berättar för mig att jag inte dög.
Finkänslighet är så överskattat i denna värld.Ge mig fint väder, ge mig sol. Det våras för singelsommar!

This year's love

Jag vill inte bli boven i dramat, men hur jag än gör så kommer jag att vara den som sårar.
Den som gör det jag själv hatar.


Perikles kan dom med

Tvungen att slänga upp denna oxå innan jag kör ^^ Verkligen myspys


Where did I go?

Jepps, har varit urkass på att uppdatera här nu på sistone. Delvis för att jag inte vill skriva vad som händer i mitt liv för tillfället eftersom jag inte själv vet hur pass seriöst det är. Sedan är jag ju lite utav en arbetsmyra just nu. Och så får man ju inte glömma bort att jag faktiskt har skola också. Nä nu är det dags att käka frukost och sen hämta upp Sofie på vägtill jobbet :) Bjuder på ytterligare lite Taylor Swift. Tror jag är inne i en fas.. ^^

Taylor Swift   More CMT Music   More CMT Music Videos

Jag är tillbaka

Blev en bra helg förra helgen, roligt 20-årsfirande för Malle och snacka om att människor drack. Vissa mer än vad de borde ha gjort. Mina fina nya skor skulle invigas rejält och tyvärr så pass mycket att jag hade köttsår på tårna vid kvällens slut. Tack och lov för att jag hade packat ner ett par gympaskor i väskan! Efter att ha druckit mellan 16 och 01 var vi alla rätt möra när vi vandrade hemåt, och trots att jag inte kunde somna direkt så var min säng väldigt skön att ligga i. De senaste dagarna har jag börjat undra över samhällets normer angående ett uppbrott. Hur lång tid ska man enligt samhällets normer vänta med att träffa någon ny om man blivit dumpad? Än känns det fortfarande lite tidigt för mig, men inte i bemärkelsen arr jag inte gått vidare utan att jag inte vill ha ett nytt förhållande. Det är rätt svårt egentligen, balansgången mellan det gamla och det nya. Alla vill att man ska gå vidare så snabbt som möjligt och hitta något annat, samtidigt tycker dom att man är känslolös om man faktiskt skulle göra det. Jag har valt att leva mitt liv oberoende av någon annan nu, det ska ta ett tag innan jag ger mig in på något nytt. Men på vägen ska jag njuta utav allt det jag faktiskt saknat. Igår unnade jag mig själv en dag med endast nöjen. Lunchade på BK och blev på kvällen bjuden på fika uppe i stan. Vi tog en tur om Boomers och satt där med Lolli i tre timmar. Kände mig ompysslad och visst var det härligt. Igår var verkligen en bra dag, precis som jag kände på mig att den skulle bli när jag vaknade på morgonen. Igår var det en dag där jag var konstant lycklig och inte för någon speciell anledning, utan för att det inte fanns en enda anledning till att jag inte skulle vara det. Jag är tillbaka.

Awesome ^^


.

Taylor Swift   More CMT Music   More CMT Music Videos
I'm not your princess, this ain't a fairy tale
I'm not the one you'll sweep off her feet,
Lead her up the stairwell
This ain't Hollywood, this is a small town,
I was a dreamer before you went and let me down
Now it too late for you and your white horse, to come around

And there you are on your knees
Begging for forgiveness, begging for me
Just like I always wanted but I'm so sorry

Cause I'm not your princess, this ain't a fairytale
I'm gonna find someone someday who might actually treat me well
This is a big world, that was a small town there in my rearview mirror disappearing now
Now it's too late for you and your white horse,
oh it's to late for you and your white horse, to catch me now

Vårdagsserenad

Solen skiner och värmer upp marken, hundarna ligger på gårdsplanen och njuter utav nuet, en stilla bris får vindspelet att spela en vårdagsserenad. Men jag sitter inomhus, läxorna måste få gå först. Jag vill få undan allt inför helgen så att jag kan slappna av efter jobbet. Tror till och med att jag ska unna mig själv en tur till Ikea om allt blir klart idag, och så ska matten avklaras så fort som möjligt nu. Är på jakt efter en bra epilator, tips någon?

Alldeles strax

Snart, snaaart är jag klar med danskan =)
Tills dess bjuder jag på ytterligare lite musik, men nu blir det mysmusik.

Texten är så klockren och kan ge en insikt


Dagens feel good-låt

Riktig booster denna, dansar runt på balkongen eftersom jag inte kan sitta still ^^


En alkoholspetsad mardröm

Efter gårdagens festande (som jag kommer att skriva om ikväll) kan man säga att jag somnade rätt snabbt när jag väl la mig i sängen. Lagt kort ligger? Dock blev det inte någon större skönhetssömn då jag haft en mardröm som bara blivit värre och värre. Det var inte en läskig "jag blir jagad och tror att jag ska dö"-mardröm utan en mardröm som tog upp alla känslor och scenarion jag räds för. Tror att det var alkoholen och faktumet att jag släppte loss som triggade mina drömmar. När jag vaknade var jag rädd och illamående, och det enda jag ville göra var att få somna om och inte behöva ta tag i drömmen just då. Men jag kunde så klart inte somna om och drömmen lurar i mitt bakhuvud nu, ett hånskratt som inte vill sluta, ett ansikte som jag örfilar gång på gång, händer som skrapas mot grusig asfalt.

Småpynt i livet

Allt bra idag? För mig är det en bra dag, en glad dag. Ska snart sätta igång med lite fix inför kvällens 20-årsfirande. Sen får jag ta tag i allt som ska vara klart till morgondagens plåtning. Tror ni att jag lyckas skriva mitt danska tal på fyllan inatt? Själv tror jag att det förmodligen kommer att flyta på bättre än vad skrivandet gjort de senaste två veckorna. Har inte haft någon inspiration alls och det suger verkligen. Och så måste jag ringa till Köpenhamns Universitet och fråga innebörden utav brevet jag fick utav dem i torsdags. I korta drag stod det att jag skulle skicka in mitt betyg i Matte E innan 5 juli. Ingenting om hur antagningsprocessen ser ut för mig i år, om jag måste göra om prov och intervjuer eller om det sparats sedan förra året. Och så fick jag reda på att jag kunnat läsa in matten under sommaren förra året, så jag hade redan kunnat vara inne på min andra termin i Köpenhamn nu. Sånt är livet. Sedan trodde jag att jag hade drag på min bil också. Tur att man håller koll på sin bil.. Visade sig såklart att jag inte har det, så nu får Magnus köra min cykel till Malmö idag. Allt bara för att jag ska slippa behöva gå hem från festen inatt ^^ Nä dags att fixa hår och smink, måste ju tänka på hur jag ser ut numera ;)

Dagens feel good-låt


Glad Påsk

En glad påsk på er allihopa! Någon mer än jag som redan tröttnat på alla påskägg och gula dekorationer? Som tur är får jag inget godis längre utan istället små presenter. Av pappsen fick jag den senaste Donna Karan-parfymen till min nu återigen kompletta samling. Mamsen har inte plockat fram presenterna ännu. Iaf, blir först påskfirande på Vagabond med pappas sida av släkten och sen ska jag hem till Lejongården igen för firande med mammas sida. Ska bli klippt och lite sånt idag, så mitt hår inte ser helt förjävligt ut längre. Ja Larsson & Lange söker nya hårmodeller nu igen så funderar på att vara det för dom en andra gång.. Fast vill behålla längden på mitt hår och slippa lugg ^^ Enkel att jobba med?

Nä men annars leker ju livet och tatueringen läker bra =) Jag är så förälskad!

Nattedags

Så, då ligger man här efter en tjejkväll hos Lolli. Ja jag är fortfarande kvar, den enda återstående gästen faktiskt. Som vanligt ^^ Kan säga att vi är rätt trötta just nu efter konstant snackande sedan sju, så blir det när man föser ihop sju tjejer som inte setts så värst mycket under ett år. Återigen har jag fått uppgiften att fixa en ny träff snart, så kanske kanske gör vi Malmö osäkert redan denna månaden. Nä nu är det dags för oss slagna hjältar att sova..

Och så fick jag en ny älskling

Det är fascinerande över hur jag kan älska att bli sårad på det sättet, något som man gärna gör mot sig själv bara för att man tycker om resultatet utav smärtan. Fick till och med handsvett när jag satt där i stolen och såg hur han gjorde iordning allt. Jag är ju ingen oskuld så klart att jag visste vad som väntade, men ändå kunde jag inte låta bli att vara lite nervös. Och så kände jag det, det där sticket som man inte kan förbereda sig på. Men jag älskar älskar älskar det! När det är över skriker min kropp efter en gång till. En ny älskling har jag fått, dess namn? - Omnia Vincit Amor


Långweekend

Så allihopa, då flyger jag till Blåkulla för det årliga träffen med mina kära vänner. I år ska vi nog komma på någon rolig ramsa som får tårna att trilla av på olyckliga människor. Hoppas att ni inte saknar mig alltför mycket, bara titta upp mot himlen så ska ni nog se mig flyga där bland molnen. Min kvast börjar bli lite ringrostig så faller ner lite strån då och då.Såhär ser då jag ut inför våran sammankomst. Tyvärr har jag inte lyckats odla fram någon vårta på näsan, men mitt skratt har förbättrats sedan förra året. Nu kanske jag kan skrämma fler än nyfödda kattungar. Sen har jag ju även tagit med mig Alice, min svarta katt som nog kommer att bli lite åksjuk under resan. Hon tar inte flygningar så bra som jag hoppats på..

Carpe Diem

Kommer ni ihåg när vi alla var små och inte hade varken skola eller framtid att oroa oss för? Våra vänner var det bästa som fanns och grannpojken gifte man sig med bland videungarna. Varje dag var ett nytt äventyr och historierna om skogen vid vägens slut fick en att aldrig gå dit ensam. Vi byggde hus utav höbalarna som bonden balat på fältet och om vintern åkte vi pulka ner för backen på lekplatsen. Sen byggde vi våra alldeles egna igloos som vi sedan satt i och drack varm choklad tills mörkret la sig och våra föräldrar kallade hem oss. På våren och sommaren hade vi lådbilsrace på gatan och aldrig kan jag glömma det tunga åbäket utav plåt som pappa svetsade ihop till oss. Vi hade picknick med saft och kanelbullar på den ökända gravkullen som vi både fascinerades av och var livrädda för. Det var tiden innan Tillysborgs Café stängde ner och varje lördag sprang vi dit för att handla godis för veckopengen, jag minns så väl hur vi lyckligt stod på kö för att få välja ut vårt favoritgodis och hur vi sedan inte kunde komma ut därifrån snabbt nog för att kunna äta upp allt direkt. Sen fick vi vänta en hel vecka innan vi kunde göra om samma sak igen. När våra föräldrar inte var hemma cyklade vi till Barabadet och åt mer glass än vad vi badade och på vägen hem kunde ingen undmärka våra sånger som vi sjöng gång på gång. Jag saknar att vara liten, att inte behöva oroa mig för framtiden och att bara leva i nuet. När vi var små såg vi världen och livet för det undret det är, oavsett vilken dag det var. Vi förverkligade essensen utav Carpe Diem utan att veta dess betydelse. Idag vet vi betydelsen men har ingen aning om hur vi just ska fånga dagen och se den som det mirakel den är, vi kan inte längre gestalta den.


Romeo sökes

180+ cm lång, humoristisk, framgångssträvande, innehavare utav den romantiska ådran, gillar tatueringar och piercingar, ekonomiskt oberoende, fin bil, hälsosam relation till föräldrarna, studerande eller arbetande, tycker om att ha kul, filmälskare, musikentusiast som inte räds över att sjunga eller spela en trudelutt, var är du?

^^ Hahaha, om jag någonsin skriver en kontaktannons blir den nog så..

Mysdag

Efter en ganska fullspäckad dag är jag nu nästan helt klar med alla bestyr. Har hittills hunnit med skola, shopping, simpass, hundrastning, skolarbete och tillsist lite avslappning med bubbelbad. Kollar just nu på Miami Ink och är helt psyched inför fredag. Om en timma ska jag hämta Carro för en tjejkväll =) Så nu tar jag nog och läser lite till i min danska roman innan det blir dags att brumma iväg.

Bjuder på lite myspysmusik. Youtube är mitt nya VLC.

Barnens nål

Jag hoppas att ni gör som mig och stödjer Unicef

Morgonmusik

Godmorgon darlings =)
Känner mig lite smått rebellisk idag, så vad passar bättre än lite musik á la fransk revolution?
Les Mis kommer alltid att vara i mitt hjärta, så många gånger jag och Frida sjungit dessa låtar om och om igen

 

Launchningen utav Uppdrag Phoenix

I lördags var det dags för mig att komma ut på stan och träffa nytt folk. Lite uppiggande efter en rätt så jobbig vecka. Blev en bra uppstart med först teater och sedan var det dags för förfest hemma hos Jesper. Piffade till mig och trippade sedan ner till hans lägenhet med en påse med cider i ena handen och väskan i andra. Samtidigt hade jag såklart sällskap utav Drottningen i telefonen, och där avslöjade vi alla nya händelser in i minsta detalj. Hur kommer det sig att jag kan prata om precis allt med henne men inte ens kan nämna ordet sex för varken min syster eller mamma? Iallafall, jag var såklart först att dyka upp på förfesten så blev lite småsnack med värdparet. Kapsylerna på cidern åkte av en efter en och jag blev gladare och gladare. Nytt och gammalt folk började att strömma in och vi hade verkligen trevligt. Singstar vankades och jag vann mina matcher (till min stolthet). Tillslut blev det dags för oss att ta oss upp i stan och detta gjordes i en taxi medan den sista cidern klunkades. Målet var Lilla Torg och där hamnade vi oxå. Men jag har nog tappat min så oövervinnliga charm för alla vakter var stenfasta vid åldersgränsen 23 så jag och mitt lilla entourage utav killar sprang till BK för att hitta en toalett. Därefter blev vi inbjudna på Gökboet och vi passade verkligen på. Tyvärr jobbade inte Palle, så ingen ägare att heja lite trevligt åt. Men det gjorde inte vår vistelse sämre. Ännu mera cider och en massa trevligt prat. Mestadels var det prat med Niklas som visade sig vara en riktigt trevlig typ. Efter ett tag drog halva gänget och lämnade resten utav oss kvar, Det blev lite snackade till och sedan började vi röra oss mot Max. Aldrig förut har jag varit där, så visst är det kul att prova något nytt. I kön blev jag för första gången i mitt liv kallad emo utav en kille från Höllviken. Måste säga att hans orange byxor gjorde honom väldigt trovärdig. Vid två blev det bussen hem och väl hemma la jag mig mör och avslappnad i min så sköna säng. Tog inte lång tid förrän jag somnade. Vaknade vid sju och kunde glädjas åt att jag faktiskt hade sovmorgon till hela halv elva, sen skulle det vara dags att göra mig iordning inför jobb och spänt köra dig med oron för att träffa en polis med alkomätare. Nä, jag var inte full, men jag är nog inte den enda som tycker det är obehagligt att köra dagen efter. Precis när jag somnat om igen ringde storasyster och berättar att Katya ska på mentalitetstest och jag är välkommen att följa med. Hade varit kul, men plikten kallade som sagt. Så jag fick vänta tills på kvällen med att få veta att hon klarat det galant. Istället för en fyra timmars arbetsdag förlängdes den gång på gång, och efter nio timmar fastklistrad vid en kassa fick jag äntligen gå hem. Det var såå skönt att lägga mig i sängen och bara lyssna på tystnaden och hur mitt hjärta slog. Kan alltså säga att det var en bra helg för att launcha mitt eget Uppdrag Phoenix, för som en fenix föddes jag ur askan vackrare och starkare än någonsin.

Lördagens look

Biancokärlek

Dagens inköp. Lyckan kan mätas i klackhöjd och färg, alltså total!


Tidsbrist..?

Menat att jag skulle skrivit om min utekväll nu ju.. Men har lite bråttom till bussen ^^ Ska luncha med Martin uppe i stan. Så tills jag kommer hem igen får ni hålla er med lite Lady Gaga =)


Your heart will lead you home

Jag kommer att sakna att ha ett förhållande. Är inte längre den typen som drar ut varje helg och festar dag som natt. Fick iaf sex trevliga månader, men att konstant bli påmind av sin omgivning om vad som hänt är rätt jobbigt faktiskt. Vet att alla vill mig väl, men att prata om det om och om igen river endast upp såren. Inte läker dom när inte tillfället till det ges. Dessutom blir jag ledsen när människor börjar snacka skit om honom med mig, för han är en betydelsefull person i mitt numera förflutna. Och jag vill inte tro att jag slösade bort tid på honom, jag ser det som en god investering i min egen mognad. Han gjorde några felaktiga val och vi vet båda vilka dom är. Konsekvenserna för dem blev som dem blev, men inte ska han smutskastas för saker han inte gjort. Visst gör det ont att sakna honom, men jag är glad att det gör det för det betyder bara att han varit en person som jag inte velat förlora och att förlusten faktiskt var stor.


Och så ytterligare lite Katy Perry. Låten som var mitt egen anthem i Turkiet. Så sjukt mysig!


Tips!

Jag har hittat en riktigt bra sida där man kan hitta butiker som säljer märkena man tycker om...
Ni måste besöka www.allavarumarken.se


Sen måste jag ju bjuda på kvällens mysmusik. Katy Perry's I'm still breathing. Lyssnade mig nästan döv på denna i somras. Ja hela hennes album spelades om och om igen.The time is out

Så, gårdagens inlägg är nu borttaget igen eftersom jag sagt att det bara skulle vara uppe i en dag. Det kallas känsloavskrivning. Om någon har vidare kommentarer får dom gärna skriva dem. Ett inlägg som kan ses som stötande vill jag inte ha på min blogg, därför var varaktigheten på gårdagens inlägg inte lång. Men terapin det var för mig att skriva inlägget var bra för mig. Till Glader!, vi har alla skilda åsikter och om det inte vore så hade det varit tråkigt att leva i denna värld. Men om du är den jag tror att du är, så får du även förstå min sida utav historien och sinnesstämningen när jag skrev inlägget. Då jag inte vill ha personliga påhopp och utpekningar i min blogg så försvinner inlägget trots alla "feel good"-kommentarer jag fått om det. Istället kommer det att läggas på min lösenordsskyddade blogg, så endast dom med tillåtelse från mig kan läsa det igen.

Och ännu en gång, jag godkänner inte inlägg som är utav reklamtyp och inte heller anonyma kommentarer.

Phoenix

Idag började jag att tycka om skolan igen. Det var ju faktiskt inte så hemskt som jag trodde. Sen gör ju även en bra klass väldigt mycket. Hade retorikfokus idag så blev många kroppsövningar, bland annat massage. Jag som annars inte tycker om när folk knådar mina axlar njöt faktiskt lite. Är nog rätt spänd i hela kroppen. Sitter just nu i soffan och tittar ut över gårdsplanen. Katya ligger såklart där ute och vilar i solen, finns inte en chans att hon skulle gå in så länge det är ljust. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha hemmakväll eller sticka iväg. Är medbjuden till nationen så kanske tar jag mig i kragen och sätter igång Uppdrag Phoenix, men får se hur kvällen utvecklar sig. Ska först få en spelleverans, sen kan jag bestämma mig för vad jag vill.

Såhär ser jag ut denna kväll

Min egen poesi

En gång hade jag en vän

Han var en vacker vän

Blå ögon, blont hår

Ett leende med värme


Han var en bra vän

Min bästa vän

Min vapendragare

Beskyddare

Jag älskade honom

Han älskade mig

Kallade mig perfekt

Våra hjärtan blev ett

Förenade inför framtiden


Vännen med sin blå blick

Fick mig att tappa andan

Fjärilar i magen

Svävande på moln

Men jag förlorade min vän

Min så vackra vän

Han med de blå ögonen

Fick mig att älska

Villkorslöst

Han var min vackra vän

Min kärlek

Mitt hjärtas förlorade del


Fortfarande är han en vän

En vacker vän

Någon annans vackra vän

Men inte min vän


Morgonstund har guld i mun?

God morgon, ja eller godnatt. Beror ju på om man som mig har varit vaken hela natten. Snart dags för skola, tretimmarsföreläsning med studiegrupp innan. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt, förhoppningsvis sova lite och få ner lite godis. Imorgon blir det teater och kanske utgång, beror på om jag lyckas få tag på någon som vill skjutsa hem mig på natten. Och så jobb på söndag. Livet leker, typ.
Jag visste inte att jag var så jobbig och omöjlig att vara tillsammans med.

Jag visste inte att jag var så enkel att sluta älska.

Jag visste inte att jag var så lätt att gå vidare ifrån och glömma.


.

I just came to say
Goodbye, love
Goodbye, love
Came to say goodbye, love
Goodbye

Just came to say
Goodbye love
Goodbye love
Goodbye love
Goodbye

.

Just nu har jag en riktig saknadsdag och jag kan inte sluta att hoppas att måndag kan suddas ut och jag får tillbaka allt jag förlorat. Men det går inte och det gör mig ledsen. Dessutom hatar jag alla dessa killar som försöker utnyttja att man är sårbar för tillfället.

Nä tänker gå och lägga mig nu, har inte lust att bara sitta i soffan och känna mig hopplös när jag lika bra kan ligga i min säng och göra det.

.

Saknar du mig?
Eller har du redan gått vidare?


Ett sinne som inte vill sova

Jag har inte sovit på 83 timmar, jag har gått ner fem kilo och jag känner mig konstig. Igår var en riktigt skum dag, jag tror att jag har hamnat i någon slags förnekelse där jag inte kan bli ledsen på samma sätt längre. Iaf, hade en trevlig dag uppe i stan med Martin. Fast efter två vaniljlatte och ingen mat sen i måndesmorse fick jag rätt ont i magen och världens koffeinkick. Efter sex timmar på stan och en nertvingad cheeseburgare blev det dags att ta bussen hem till pappsen. Var i princip bara hemma och vände, sen hamna jag hos Johan med ett glas vin i handen och fick senare insikten av att vin på tom mage inte är så himla bra. Fast trots ett utspritt lugn i hela kroppen kunde jag inte sova och när det blev morgon igen tog jag mig hem till mamma med målet att hitta något som får mig att somna. Jag har idag städat och tvättat min bil, sedan har jag klippt gräsmattan framför huset med en handgräsklippare. Jag är nu riktigt trött i kroppen och i huvudet, men så fort jag lägger mig ner och försöker att somna känner jag att det saknas något. Min trygghet är borta och jag väntar bara på att känna hur Jonathan lägger sin arm runt mig, men hans arm lägger sig aldrig runt mig. Att lägga sig för att sova efter sex månader är det svåraste för mig, under resten av dygnets alla timmar kan man sysselsätta sig med annat, men där i mörkret kan man bara vänta.. För även om han inte låg vid min sida kunde jag alltid känna hans närvaro, nu är det helt tyst, kallt och ensamt.


.

Mamsen skickade ett sött kort till mig på mailen =) Går att se här

Ringde till resebolaget idag för att försöka göra ett återköp på kryssningen.
Fick tillbaka allt förutom bokningsavgift och försäkring. Nya skor kanske?

RSS 2.0